Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy újabb "lehetek-e terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy újabb "lehetek-e terhes? " kérdés. Sorry bővebben lent

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már milliószor volt ilyen kérdés, azt is tudom, hogy a megszakításos módszer rohadtul nem véd. És azt is tudom, hogy baromi nagy hülyeséget csináltam. :s

Nos, barátommal az utóbbi négy napban 3szor csináltuk megszakításos módszerrel, azelőtt mindig gumival védekeztünk. Egyszerse ment bennem el, kivette időben. Mondjuk egyik nap kijött belőlem vmi ragadós fehér cucc, ami elvileg az én váladékom, de akkoris megijedtem.

A peteérésem már rég volt, egy hét múlva kell, hogy megjöjjön, kezd feszülni is a mellem ahogy szokott. Tudom, hogy az előváladéktól is lehetek terhes. Nem 13 éves vagyok, tisztában vagyok ezekkel, csak felelőtlen voltam pár napig. Nem kellett volna. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok?

19/L

2010. jan. 18. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok de azért a nullánál több.

A megszakításos módszer nem egy életbiztosítás a terhesség ellen de ezt te is tudod. Várd meg a menstruációd idejét, vagy ha nagyon félsz és még időben van egy 72 órás tabi akkor ne habozz sokat, szerezd be és alkalmazd! Bár a 72 óra csak 3 nap és te az utóbbi 4 napról beszéltél...

Szerintem nem vagy terhes.

2010. jan. 18. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát minél közelebb vagy a menzeszhez, annál kisebb az esély a terhességre. Úgy értem, az előtte lévő napokon, max. 1 héten már nem termelődik az a hormon, ami a peteérésért felelős. Gyakorlatilag viszont sosem lehet tudni. Ha megjön, ha nem, sztem tesztelj, mert terhesség alatt is megjöhet. Ha nem vagy biztos, akkor doki. De sztem se leszel terhes.
2010. jan. 18. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztetm A menzesz nem mindenkinél jelenti azt, hogy nem terhes. Amikor anyám engem várt a pocakban végig mensizte a 9 hónapot. Szóval a teszt a biztosabb.
2010. jan. 18. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
a fehér ragacsos trutyi egyáltalán nem biztos h a te váladékod. ha a tied lenne nemcsak akkor jött volna ki
2010. jan. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!