Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Múltkor a tabit 7-8 óra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor a tabit 7-8 óra késéssel vettem be. A többit utána már a megszokott időben! Ettől csökkenhetett a hatása, és ettől lehetek terhes? És akkor mi van ha 1-2 óra késéssel veszem be? Az is baj? :S

Figyelt kérdés
A megvonásos vérzésem mindig pontosan jelentkezik. Viszont kérdésem még az lenne, ha mensim jelentkezik tabi szedése alatt is attól még lehetek terhes? Vagy honnan tudom meg tabi szedése alatt, hogy ha az vagyok?
2010. jan. 15. 15:26
 1/4 A kérdező kommentje:

Egy kis kiegészítés:

ha mensim jelentkezik tabi szedése alatt is ( vagyis abban a 7 napban)

2010. jan. 15. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Megint egy kis kieg. mikor elkezdtem szedni a tabit, akkor nem is nagyon görcsöltem, mostanában meg eléggé megint! Nektek is szokott? Mondjuk jövő héten meggyek nőgyógyászhoz már végre, de annyira piszkálnak ezek a kérdések, hogy már nem bírok addig várni! :D
2010. jan. 15. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes.A tabit érdemes ugyanabban az időben bevenni,nem azért,mert 1-2 óra késés gondot okoz,hanem,hogy ne felejtsd el.Ha valamit az ember nap,mint nap ugyanakkor végez,akkor már automatikus lesz és nem marad el.Csak ezért ajánlom.Persze a szünetet azért meg kell tartani,tehát ésszel kell szedni továbbra is.

Tabi alatt csak úgy tudod,hogy terhes vagy-e,hogy tesztet csinálsz vagy dokihoz mész.

Soha ne hagyj ki egy napot sem,akkor amikor nem szabad,mert akkor lehet nagy a kockázata a terhességnek.Most nem hinném,hogy az vagy,de ha megnyugtat tesztelj.

2010. jan. 15. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

7-8 órától nemcsökken a hatása.

és 1-2 óra késéssel is nyugodtan belehet venni, attólsem csökken a hatása.

a menzesz nem jelentkezik ha terhes vagy tabletta alatt. extrém esetekben jelentkezhet, de azt észrefogod venni, h vmi nemoké, ugyanis sokkal kevesebb, és inkább csak barna trutyi mint vér.

2010. jan. 15. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!