Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? De nem a megszokott nem védekeztem stb. stb.
Fél éve szedek fogamzásgátló tablettát. Eddig nem volt vele semmi probléma, vagyis az elején volt de már megszokta a szervezetem 2hónap után. De a mostani hónapban elkezdetem újra pecsételni, hányingerem van és szédülök.
Hallottam olyat, hogy van beágyazódásos vérzés is. Szerintetek lehetek terhes a mai modern fogamzásgátlók mellett(tisztességesen szedte egy szemet sem hagytam ki) vagy csak rossz lehet a tabletta?
Akkor másképpen teszem fel a kérdést.
Lehet esély arra, hogy a mai modern fogamzásgátlók mellett valaki teherbe essen?
"Szerintetek lehetek terhes a mai modern fogamzásgátlók mellett"
Ritkán fordul elő, de lehetséges. Nekem sikerült.
ha nem ment a hasad, nem hénytál, akkor nem.
nem = 99,9 %
szóval ha nagyon peches vagy.
nem azé a zsák szaré, nem egyszerűbb lemenni a dmbe és venni egy tesztet? 500 forint, és nyugalom van.
(mert ha a teszt biztonságosságát szorzod a tabiéval, az közelyt a 100 %-hoz...erősen. )
Megyek kedden dokihoz.
De ez nem természetes szerintem. Csak akkor lesz gond, ha a doki azt mondja, hogy terhes vagyok.
Mert a teszt két hét után mutat ki bármit, addig meg az ember parázás közben ide írogat :)
Am az esély megvan rá, de minimális.
Ez így igaz...
Semmi sem véd 100%-san,mindig van egy kivétel,akinek "sikerül" sajnos,pláne ha nem akarja.
Nekem van olyan ismerősöm,aki terhes lett mellette...kevés az esélye nagyon kevés,de előfordulhat.
A nődoki biztos megtudja neked mondani,ha más nem addig meg vegyél egy terhességi tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!