Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatos hangulatingadozás mennyire megszokott fogamzásgátló tabletta szedésénél? 3 napja szedem.
Mintha teljesen megbolondultam volna, minden átmenet nélkül olyan rossz kedvem lesz, hogy elsírom magam, teljesen világvége hangulatom van, aztán a másik pillanatban hirtelen dühös vagy morcos leszek, máskor meg minden ok nélkül olyan jó kedvem lesz, mint még soha, bolgod vagyok, vidám, minden szép és jó... aztán ugyanúgy, a következő pillanatban már bőgök, annyira elszomorodok a semmin.
Sokkal ingerlékenyebb is vagyok, olyan dolgokon képes vagyok felhúzni magam, amin máskor csak a vállamat vonogattam volna, most meg teljesen túlreagálok mindent, és az a legrosszabb, hogy tudom is közben magamról, hogy túlreagálom, mégse vagyok képes lehiggadni és okosan, ésszerűen reagálni a dolgokra. :S
Még csak 3 napja szedek fogamzásgátló tablettát (Lindynette 30, ,most kezdtem csak el, ezelőtt még sose szedtem bogyót, kizárólag gumival védekeztünk), de lehetséges, hogy mégis ez okozza a folyamatos hangulatváltozásaimat?
El fog ez múlni idővel, ha hozzászokott a szervezetem? Vagy ez már mindig így marad? Írassak másik tabit az orvossal? Ti mit tanácsoltok? :S
20/L
Kedves kérdező:)
Köuztünk annyi a különbség hogy nekem 4 napja jött meg és 4 bogyót vetem be eddig. A tüneteim ugyanezek szinte mindennap sírok kemény hangulatingadozásaim vannak. Szóval ugyanz ami veled van. Én cípromixet szedek és nekem is ez az első h fogamzásgátlót szedek. Szerintem is közrejátszik nálad és nálam is h menzesz is meg gyógyszer is egyszerre, de nyugi ez csak az első hónapban van utána megszűnik amig a szervezeteted rá nem áll a gyógyszerre. nyugi nem csak te vagy így :)
17 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!