Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat hogy kielégítsen orálisan? Hiába fordulok át a 69 pózba, úgy sem. 17/L
Én személy szerint imádom csinálni sőt olyankor nem 69, hanem csak én adok barátnőmnek, teljes odafigyeléssel.
Ha erre képtelen... Akkor azt hiszem önző a pasid...
Próbálj meg vele beszélni de ha nem akkor lehet nem ő a tökéletes számodra.
Én nagyon szeretem csinálni. Imádom az ízét. Nem számít szőrös-e vagy nem. Nagyon fontos a higiénia, vagyis előtte legyen megmosva. Nekem az benne az igazán jó, hogy a másiknak nagyon jó, ettől nekem még jobb.
Ha igazán szeret és szeret veled együtt lenni szexuálisan, ez nem lehet kérdés a mai világban. Mindenféleképpen meg kellene beszélni. És utána még azt is, hogy pontosan hogyan jó neked, mivel az sem mindegy.
..még valami.
Talán be kellene kenni csokikrémmel vagy tejszínhabbal, esetleg mogyorókrémmel, vagy amit szeret. Ez csak néhány ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!