Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha miután kézzel kielégítettem a barátomat, kezet mostam, és megfürödtem? Maradhatott rajta annyi, hogy abból teherbe essek? 1 hete késik.
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 20:19
1/7 anonim válasza:
szabad levegőn a spermiumok 2-3 másodpercig bírják
2/7 anonim válasza:
Nem. Ha kezet mostál (gondolom szappannal) és meg is fürödtél nem lesz baj, csak ne aggódj, mert felesleges...
3/7 anonim válasza:
Az úgy van,hogy a spermiumok a szabad levegőn még élnek,és levándorolnak a kezedről a puncidba,mint a magyar vándorok vándoroltak a kárpát medencébe.Szóval ha egy hete késik,akkor odaértek.
4/7 anonim válasza:
viccelsz? :O
ez nagyon komoly tuti teherbe estél ...-.-" x"D
amúgy meg nem csak a terheség miatt késik vagy nem lesz abba a hónapba ... lehet az bármien stressz hatása is
5/7 anonim válasza:
Az anyád ezét-azát, a szex már megy, de eszed semmi !!!
Szó szerint kis ribancok vagytok, nagy a pofátok, kinevettek mindenkit, de értelmesen gondolkodni nem tudtok !
6/7 anonim válasza:
Úristen!Hát ha a fürdővízbe belemostad és az meg befolyt a hüvelyen át???
7/7 anonim válasza:
igen persze terhes vagy :P mond el ezt a nőgyógyászodnak, legalább lesz egy jó napja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!