Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat lehet hogy szorítja a gumi?
Nagyon korán elmegy, sok helyen hallottam, hogy lehet attól, hogy szorítja a gumi. Még csak most kezdtem el gyógyszert szedni, szóval még kell védekezni gumival is. A LifeStyles például nem ment fel rá...A Durex normál, az pedig jó neki, de tényleg mindig hamar elmegy (oké, most kezdtük mindketten, de már 6-szor biztos voltunk együtt, és nem javult nagyon sokat a helyzet). remélem nem kell orvoshoz fordulnia, mert iszonyatosan kellemetlenül érzi magát, mikor ott kell engem hagynia kielégítetlenül...
18/L
az én előző barátom is hamar elment, de mi ő mindig képes volt egy második menetre, vagy éppen harmadikra... és akkor egyre tovább bírta, csak hát az óvszert kellett mindig cserélgetni :S talán ti is kipróbálhatnátok =)
És előfordulhat hogy szorítja a gumi, esetleg nincsenek kint az érzékelői? (fehér pontok a fityma felett)
Nálunk is ez a helyzet mostanában. A barátom pont úgy gondolkozik, mint a tied. Ez a parázás ahhoz vezet, hogy nem fog felállni vagy folyton ernyed szex közben. Szal a para miatt nem lesz elég merev és még kevésbé lesz esély, hogy hamarabb elmenj, mint ő. Párom próbálja többször megszakítani, de így is hamarabb elmegy mint én, mert egyszerűen nem érzem eléggé az ernyedések miatt. Szerintem megpróbáljuk majd az orgazmust késleltető gumit, hátha az beválik. Egyelőre kénytelenek vagyunk gumizni, mert még nem hat a gyógyszerem.
Csak nyugtasd meg, hogy no problem, majd belejön. Elégíttesd ki magad kézzel és orálisan. Esetleg először ő elégítsen ki téged, utána kevésbé gond, ha szex közben hamarabb elmegy, mert már túlvagy 1 orgazmuson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!