Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátomat lehet hogy szorítj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat lehet hogy szorítja a gumi?

Figyelt kérdés

Nagyon korán elmegy, sok helyen hallottam, hogy lehet attól, hogy szorítja a gumi. Még csak most kezdtem el gyógyszert szedni, szóval még kell védekezni gumival is. A LifeStyles például nem ment fel rá...A Durex normál, az pedig jó neki, de tényleg mindig hamar elmegy (oké, most kezdtük mindketten, de már 6-szor biztos voltunk együtt, és nem javult nagyon sokat a helyzet). remélem nem kell orvoshoz fordulnia, mert iszonyatosan kellemetlenül érzi magát, mikor ott kell engem hagynia kielégítetlenül...

18/L

2009. aug. 27. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor folytathatná neked kézzel. Erre még nem gondoltatok?
2009. aug. 27. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Mért kéne úgy hagynia?Utána eléhítsen ki más úton.
2009. aug. 27. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:

az én előző barátom is hamar elment, de mi ő mindig képes volt egy második menetre, vagy éppen harmadikra... és akkor egyre tovább bírta, csak hát az óvszert kellett mindig cserélgetni :S talán ti is kipróbálhatnátok =)

És előfordulhat hogy szorítja a gumi, esetleg nincsenek kint az érzékelői? (fehér pontok a fityma felett)

2009. aug. 27. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
a Durex pedig kisebb, mint a LifeStyles
2009. aug. 27. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szoríthatja a gumi, én is most voltam egy sráccal akinek utána szó szerint le kellett hámoznia magáról a gumit! Egyébként a többi pasimhoz képest hamar elment...most vagy én vagyok ilyen jó...vagy...:) Elgondolkoztattál!:)
2009. aug. 27. 22:31
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi, igazából azért nem folytatja tovább kézzel vagy orálisan, mert iszonyatosan zavarja, hogy nem teljesített maximálisan (eléggé egy maximalista mindenben) :) de engem annyira még nem is zavar ez, mert addig tök jó vele, meg szeretem, de félek, hogy egy idő után baj lehet belőle, megromlik a kapcsolat, és azt nem akarom, meg hogy majd fél szeretkezni velem... mindig nyugtatgatom, hogy majd belejön, de mondja, hogy áhh, nembiztos...tudom hogy pszichés alapon is szar szerintem, meg túl akar teljesíteni. a második menetes dolog se jött nagyon be, még hamarabb elment....csodálkoztam is ezen....
2009. aug. 27. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
22:21 Ezt kifejtenéd bővebben?
2009. aug. 27. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Szex előtt masztizzon vagy elégítsd ki máshogy, aztán az aktus során már nem fog olyan hamar elmenni. Ezen kívül van 1000 módszer: vastag gumi, olyan gumi ami késlelteti az orgazmust, elszorítás, álljon le egy pillanatra, péniszmandzsetta/gyűrű/feltét...
2009. aug. 28. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet mostanában. A barátom pont úgy gondolkozik, mint a tied. Ez a parázás ahhoz vezet, hogy nem fog felállni vagy folyton ernyed szex közben. Szal a para miatt nem lesz elég merev és még kevésbé lesz esély, hogy hamarabb elmenj, mint ő. Párom próbálja többször megszakítani, de így is hamarabb elmegy mint én, mert egyszerűen nem érzem eléggé az ernyedések miatt. Szerintem megpróbáljuk majd az orgazmust késleltető gumit, hátha az beválik. Egyelőre kénytelenek vagyunk gumizni, mert még nem hat a gyógyszerem.

Csak nyugtasd meg, hogy no problem, majd belejön. Elégíttesd ki magad kézzel és orálisan. Esetleg először ő elégítsen ki téged, utána kevésbé gond, ha szex közben hamarabb elmegy, mert már túlvagy 1 orgazmuson.

2009. aug. 28. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit fejtsek ki bővebben? 22:21
2009. aug. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!