Ennyitol teherbe eshetek? Eloszor a baratomat kezzel elegitettem ki, majd ra kb fel orara, elkezdtunk szexelni,de eloszor gumi nelkul tette be, majd kiszedte es utanna gumival folytattuk, mennyi esely van arra hogy terhes legyek?
50-50 vagy az vagy vagy nem.
Nem bunkóságból írom, hanem mert ez az igazság.
Most vagy beveszel egy 72órásat, asszem 5ezerbe kerül.
Vagy pedig kivárod, hogy szerencséd lesz e vagy sem(első elmaradt mensi után teszt).
nem most veszitettuk el a szuzessegunket es helyesebben fogalmaz meg 1 mondatot...es en azer felek mert elotte 1x mar elment es ugy tette be..
rovidebben:NEM o tette fel.
ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy előtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes.
Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%
Figyelj! Itt mindenki csak tippelni tud, hogy terhes lehetsz-e vagy sem. Nem tudjuk milyen gyorsak a barátod spermái, én azt mondom, hogy itt kaptál válaszokat ( nekem az utolsó előtti válasz elég egyértelműnek tünt ), és te döntsd el, hogyan szeretnéd. Csak én a legjobban attól félek, hogy nem veszel be és lesz valami probléma ( szerintem amugy iszonyat pici rá az esély, hogy legyen ). ha beveszed, akkor biztos, hogy nem lesz, csak kidobtok ilyen sok pénzt... de lehet, h megérné. Mi ezt nem tudhatjuk!!!
szurkolok, hogy ne legyen baj!
szia!
itt aztán vannak szines válaszok! :) a peteérésed előtt-után vagy fogamzóképes 2-3 napig! de ez függhet a te lelki állapotodtól , a szervezeted müködésétől , van hogy előbb is érhet , van hogy később, mint a ciklus közepe. Azt mondanám , hogy 8 nap azért elég tág határidő , és ha szerencséd van , akkor semmi gond. Én ennek adnék nagyobb esélyt azért,főleg hogy a végén gumi volt a barátodon.
Még valami , amiről jól jó tudnod, és csak infoként írom: A spermiumok pedig bármilyen picik is , rengetegen vannak és ha egészségesek bizony 48 óráig is jól érzik magukat a hüvelyben :)
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!