Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a megbizhato fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a megbizhato fogamzásgátlo hüvelykup?

Figyelt kérdés
ha ovszert és a hüvelykupot együtt is lehet használni ,igy növelheném a biztonságot? plussz ha kihuzom mielött elmennék? ez mekora védelem igy együtt? hihi eccere sok kérdés de jo lenne több válasz mert parázni nem szeretnék aktus után
2010. jan. 12. 18:34
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

21:54-es vagyok: Köszönöm! :) Igen,van olyan páfrányozós mikroszkópom,de sajnos nem bizom benne mert párszor már becsapott...össze-vissza mutat mindent

Szóval én azt figyeltem meg hogy kb.24 naposak a ciklusaim nagyjából,nem mindig számolom. Viszont amint elmúlt a menses van egy 3- 4 nap kb,és már jön is a peteérés! Onnan tudom h nyúlós hüvelyváladékom van,meg pár napig tiszta nedves a bugyim.Jól tudom,igaz? Szóval csak furcsállom hogy nekem ilyen hamar jön a peteérés. És ezért nem merek felszabadultan szexelni menzesz után mert nem tudom hogy hány nap mulva lesz pete! És mikor lement a peteérés,akkor meg inkább várok még pár napot,utána merek csak szexelni,de akkor már egy héten belül jön a köv. menzesz! Nem értem én ezt. :( Nem tudok havonta 2-3-nál többet szexelni...emiatt.pedig szeretnék. Ez nekem probléma.Persze szex alatt azt értem hogy patentex oval+megszakitás mindig! Va okom félni? Vagy feleslegesen parázok a peteéréstől,mert ez a módszer akkor is véd ha esetleg érett pete van? Nyugtassatok meg légyszi mert az elmúlt pár hónapban elég sokat paráztam hogy terhes vagyok-e.Irigylem azokat akik akármikor és annyit vannak apárjukkal amennyit akarnak...:( Köszönöm! :)

2010. jan. 14. 15:09
 42/46 anonim ***** válasza:
A hüvelykúp és megszakítás teljesen tökéletes védelmet nyújt :) A nyúlós hüvelyváladék még nem ad okot arra, hogy azt hidd peteérésed van. Bár tény, gyakoribb közvetlenül menses előtt és ovulatio időpontjában, de még nem ad biztos dolgot, van akinek pl. egyáltalán nincs. Próbáld ki az ovulációs teszteket, Dm-ben is lehet kapni, rajta van mikortól számít pozitívnak. Szegény nagyon sajnálom, hogy ilyen összevissza-ának gondolod a ciklusod. Van esetleg lehetőséged más védekezési módszerre? A spermicid tényleg jó, semmi probléma vele, már nagyon régi dolog, van, aki meg sem szakítja az együttlétet mellette, elvégre azért van ott, hogy megakadályozza a teherbeesést, azonban sokan nem bíznak benne (nem tudom megérteni miért, egyszerűen nem tudják betartani az utasításokat, csak ennyi a probléma), de ha még megszakítást is használtok akkor tökéletes, viszont ha ennyire stresszes vagy, akkor javaslom a peteérés alatt az óvszert, akkor meg végképp felesleges a megszakítás :) Ha bármi gondod van írj nyugodtan :)
2010. jan. 14. 15:45
 43/46 anonim ***** válasza:
na ezt de szépen leírtam :D Szóval összevisszának :)
2010. jan. 14. 15:46
 44/46 anonim ***** válasza:

köszi! :) igen,szoktunk óvszert használni amikor gondolom, hogy peteérésem van,csak valamiért nem szeretem ha rajta van.Nem élvezem úgy. Ezért inkább ritkábban szexelünk,de akkor anélkül.Azt írod,nem biztos a peteérés a váladékból következtetve? hogyhogy? Ehhez biztosan Te értesz,csak fura,mert azt olvastam hogy egész ciklus alatt egyszer van olyan tojásfehérje váladék,amikor pete van...akkor ezek szerint ne ennek higyjek? Vettem ovu tesztet csak elég illúzióromboló volt minden szex előtt pisilni a pohárba...:D :D

Na de ha szted tökéletes a védelem,akkor felhagyok a számolgatással meg ilyenekkel és csináljuk amikor eszünkbe jut a szokott módszerrel? Szerinted? Semmiképp sem csúszhat be baba!

Tudom nagyon parás vagyok,én is eü-t tanulok, fősulin,csak én nem ilyen témában.:) Ezek szerint Te szülésznő vagy? Csak tippelek.

Akkor mehetnek a francba azok az idióták akik lehordják mindennek a spermicideket. komolyan amióta olvasgatom ezt az oldalt 2 éve,azóta nem bizom a kúpban rendesen pedig lehet kéne...hormont nem akarok,gumit már írtam.

2010. jan. 14. 16:31
 45/46 anonim ***** válasza:
Hát, általában az a gond a kúpokkal, hogy nem tudják helyesen használni. Előtte utána 2 órával nem lehet fürödni, tehát szappant nem lehet használni. Azt, hogy nem akarsz hormont szedni, tökéletesen megértem. Én úgy gondolom megszakítással kombinálva nem lehet baj. És gondolkoztál már egyéb védekezésen? Gondolom huszonéves lehetsz, vannak más védekezési lehetőségek is, nem csak szült nőknek :) Nuvaring sem érdekel? Az is hormon, ettől függetlenül sokan dicsérik, de én ezt sem használnám. És ultra thin óvszer? Azért nem merem ajánlani ezt a spermicides megszakítást, mert attól tartok elrontani a félelem a boldogságotokat, akik nagyon félnek, azoknak tényleg nem ajánlott és itt az oldalon tényleg csak rosszat olvastam róluk, pedig én nem látok benne kivetnivalót. Az ultra thin óvszereket tényleg szinte alig érezni. Talán érdemes lenne egyszer kipróbálnotok, ég és a föld más óvszerekhez képest. Nagyon jó védekezés még a pesszárium. Orvos írja fel azt is, vele minden egyéb teendőt meg lehet beszélni, de ha gondolod én is szívesen elmondom neked. Teljesen hormonmentes és kellőképpen biztonságos védekezési módszer, jobb a spirálnál is :)
2010. jan. 14. 18:06
 46/46 anonim ***** válasza:

pesszárium? Hmmm...érdekel! igen,hallottam már róla,csak nem sokat. Igaz hogy amellett belém is mehet rendesen a pasi? Mennyi az esélye hogy elmozdul esetleg? Vagy ha rendesen felrakom,nem moccan? ;))

én olvasgattam ezt-azt,megnéznéd ezt,amit találtam? Ez nem pessz,hanem méhszájsapka,csak elég drága,külföldről kell rendelni.Szóval ezzel szemezek egy ideje. Szerinted? www.femcap.com

2010. jan. 14. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!