Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a megbizhato fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a megbizhato fogamzásgátlo hüvelykup?

Figyelt kérdés
ha ovszert és a hüvelykupot együtt is lehet használni ,igy növelheném a biztonságot? plussz ha kihuzom mielött elmennék? ez mekora védelem igy együtt? hihi eccere sok kérdés de jo lenne több válasz mert parázni nem szeretnék aktus után
2010. jan. 12. 18:34
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
megszakitásmaffia?? most ezt kire érted?? hát, bocs, h elmondom a TÉNYT : HOGY EZ CSEPPET SE BIZTONSAGOS. :S
2010. jan. 12. 23:42
 22/46 anonim ***** válasza:
Na megmondtam...ide figyelj. Nem kívánok többet veled vitázni, mert torkig vagyok a marhaságaiddal. Nem hiszem el, hogy ennyire vak vagy. Olvasd már el azt amit írtam. Senkit soha nem bíztattam rá, mint látod, ők is kiegészítésként kívánják használni. A kedvedért nem fogok hazudni arról mivel védekezem. Attól, hogy a családod eüs,te még nem vagy az. Veled ellentétben én magam tanultam a spontán peteérésről, peteérésről, endokrin rendszerről, szóval nekem hiába is próbálnád osztani az észt, tehát nekem nem csak a családom eüs, hanem én is. Máskor olvasd végig, amit írok és utána ítélkezz, mert már elegem van, hogy össze vissza okoskodsz, mindenféle baromságot, hadd idézzek egyet: "análszextől is teherbe lehet esni, mert kifolyik aztán felcsorog". Na és ezek után te szólsz engem, és nem kifejezés mennyire értesz a témához :) Szóval szerintem ezt hagyjuk, mert tényleg már tele van a hócipőm...
2010. jan. 12. 23:45
 23/46 anonim ***** válasza:
az nem felcsorog, hanem le.. ;s ne merj velem ilyen hangnemben beszélni. én is torkig vok azzal, h 21. században élünk, te meg jössz itt az ősrégi, és még csak nem is biztonságos megszakitásos " módszerrel ". nem kell ahhoz nekem is eü-snek lenni, h tudjam, h ez kockázatos. vagy szted az összes többi orvos hulye, aki azt mondja, h nem megbizható?? meg a pearl is hulye volt?? meg mindenki, csak te vagy az okos?? azzal, h leirtad ezt a módszert, sztem ajánlottad. és képzeld, elolvastam, különben nem irtam volna. és nyugodj már meg, attól, h eü-s vagy, még nem fog kikerülni egy nem kivánt terhesség.
2010. jan. 12. 23:54
 24/46 anonim ***** válasza:
Pont erről beszélek...te beszélsz ocsmány hangnemben mindenkivel, még olyanokkal is, akik nem így védekeznek, másik kérdésben is felhívtam rá a figyelmed. És mondom olvasd el még egyszer. KIEGÉSZÍTŐ védekezésként szeretnék használni...nehogymár az is veszélyes legyen. A kiegészítés egy pótlék. És nyugodj meg, engem kikerül a nem kívánt terhesség. Tudom mi az a pearl index, tudom miért van gond a megszakítással és azt is tudom miért nem biztonságos. Amennyiben nem látnád nekem más választásom nincs is a megszakításon kívül, ha lenne én sem így védekeznék, de nem tudok mit csinálni, így jártam. Amint látod én is kombinálom naptármódszerrel. Nem értem miért szólsz bele abba, hogy én hogyan csinálom...és a kérdést is olvasd el még egyszer. A kérdező óvszert és spermicidet akar kombinálni+ megszakítást. Mi rossz volt abban, hogy leírtam mit jelent a naptármódszer????
2010. jan. 12. 23:58
 25/46 anonim ***** válasza:
ja, és még annyit, h a női szervezet nem egy matematikailag beállitott gép, h ekkor és ekkor van peteérés, a többi napon lehetetlen teherbeesni. nem gondolod, h akkor nem kellene drága tabit szedni?? csak kihagynank a " veszélyesebb " napokat, és kész. ehh, sötét vagy.. :S gondolom, vmi kis tini. ja, és amugy én is ide tudom irni, h eü-s, vok, és akkor mi van?? ha nem vok tisztában azzal az egyszerű ténnyel, h ha vki nem védekezik, akkor teherbeesik előbb, vagy utóbb?? :)) na, jót lehet rajtad szórakozni. mondj amit akarsz, biztos azért vagy ilyen ideges, mert félsz, h megjön-e, vagy nem. :))
2010. jan. 12. 23:58
 26/46 anonim ***** válasza:
nem volt benne semmi rossz. de mit kötsz belém?? azért mert azt mondom, h ne " védekezzenek " megszakitással?? sok a hulye ember, nem akartam, h bedőljenek ennek a módszernek. jó, te ugy védekezel, nem az én bajom. nem téged féltelek, ha már olyan okos vagy, akkor vállald a felelősséget. nem akartam, h a kérdező is bedőljön ennek a " modszernek ". és mikor is kötöttem én bele abba, aki bármi mást használt megszakitáson kivul?? azokba nem szoktam. csak ismertetem veluk a pearl - indexet, meg a saját tapasztalataimat.
2010. jan. 13. 00:01
 27/46 anonim ***** válasza:
Jellemző, ha valaki kifogy az észérvekből és nem tud kulturáltan viselkedni, akkor rámondja a másikra, hogy biztos tini, meg biztosan fél...nem vagyok tini és nem félek. Sosem féltem, nyilván nem véletlen és már említettem, nekem nincs más választásom, muszáj így védekeznem, mi nem érthető ezen??? És minek nem kellene bedőlniük?? Még mindig ennyi mondat után sem látod, hogy nem akar megszakítással védekezni és hogy én is azt mondtam, hogy senkinek sem ajánlom???? Most komolyan, minek felhívni rá egy olyan figyelmét, akinek esze ágában sincs így védekezni, sőt inkább 3-szoros védekezést alkalmaz?? Ne haragudj, az ilyen sértő, mert alapból tudatlannak nézed őt, holott egyáltalán nem érdemli meg...Az, meg hogy ki viselkedik ocsmányul, nézd meg az előző hozzászólásodat...biztos kis tini, sötét, fél, hogy nem jön meg...inkább nem reagálok...
2010. jan. 13. 00:07
 28/46 anonim ***** válasza:
te kezdted, h eleged van a marhaságaimból. szállj le a földre. nem fogytam ki az észérvekből, de nem akarok vitázni. a megszakitósdit játszók mind ilyen idegesek :)) vajon miért.. ok, te csinald ugy. elég rossz lehet, h maskepp nem tudtok védekezni. ez sztem stresszes, de ha te nem ugy fogod fel, akkor ok.. a sok kis tiniből, meg nem tiniből indultam ki, akik az oldalon vannak, és azért irtam neki, h még véletlenül se próbálja meg védekezés nélkül. ez nem lenézés. nem rosszindulatbol van. de ki is vagy te, h megmondd, h mit mondhatok, és mit nem??
2010. jan. 13. 00:11
 29/46 anonim ***** válasza:
Nem akarom megmondani mit mondj, felőlem azt mondasz, amit akarsz, ameddig engem nem sértegetsz, de mint látod ez megtörtént és azzal, hogy szabályosan leócsároltad a válaszomat, ami teljesen korrekt és helytálló volt a naptármódszerről. Nem hiszem, hogy neked jól esne, ha a teljesen valós válaszodra mondanák azt, hogy nem helytálló. A sok kis tini, ha olvastad láttad, hogy két felnőtt emberről van szó, 18 és 22 évesek. Hidd el az én életem nem stresszes, de köszönöm az aggódást és tini sem vagyok már...
2010. jan. 13. 00:14
 30/46 anonim ***** válasza:
de van olyan is, h huszonévesek jönnek ide sirni, h " jaj, nem védekeztem, lehetek terhes?? " vagy teged nem idegesit a sok olyan kerdes?? amugy nálam is megtörtént a sértés, ez van. nem a válaszodat ócsárolom, hanem azt a módszert. de ok, te nem használhatsz mást. de akkor számolj azzal, h előbb, vagy utóbb teherbe fogsz esni. bar gondolom, olyan okos vagy, ezt ugyis tudod. amugy meg tudod, létezik spontán peteérés.. nekem azt mondta a doki, h nem is ritka. ugyh bocs, inkabb neki hiszek. gondolom még nincs orvosi diplomad.
2010. jan. 13. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!