Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a megbizhato fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a megbizhato fogamzásgátlo hüvelykup?

Figyelt kérdés
ha ovszert és a hüvelykupot együtt is lehet használni ,igy növelheném a biztonságot? plussz ha kihuzom mielött elmennék? ez mekora védelem igy együtt? hihi eccere sok kérdés de jo lenne több válasz mert parázni nem szeretnék aktus után
2010. jan. 12. 18:34
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Tessék ott van a párkapcsolatok témakörben az "abortusz utáni első szex?" kérdés, na ott lehet okosítani, ő kérdésben szereplő felelőtlen lány megérdemli, de az itt kérdező semmivel sem szolgált rá.
2010. jan. 13. 00:16
 32/46 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem miért az én esetleges terhességem miatt aggódsz, én nem leszek terhes amikor nem akarom. Nagyon jól tudom mi mikor van, mikor következhet be spontán peteérés, meddig élhet a spermium és sok egyéb mást. Az én mániám a teherbeesés, ott tudok a legtöbbet segíteni, mivel értek ehhez, muszáj értenem a fogamzásgátláshoz is. Másrészről nem tudhatod mekkora gondot jelentene nekem egy gyerek, ahogyan azt sem, milyen diplomám van. Nem szoktam feszengeni az iskolákkal és eredményekkel és mélyen megvetem, aki ez alapján skatulyázza be az embereket.
2010. jan. 13. 00:19
 33/46 anonim ***** válasza:
na latod. van olyan is. :S mivel nem ismerem a kérdezőt, nem tudom, h milyen. és azon akadtam ki, h naptármódszert akart használni. ami meg szintén nem biztonságos. nem annyira mint pl. az ovszer, vagy az ovszer + pharmatex. akkor már szó se volt kettes, harmas védelemről.
2010. jan. 13. 00:19
 34/46 anonim ***** válasza:
de már h ne lehetne gyereked, ha nem védekezel?? nem 100 % - os. lehet h hónapokig, esetleg 1-2 évig ( bár az ritka ) működik, de mindig nem uszhatot meg.
2010. jan. 13. 00:20
 35/46 anonim ***** válasza:
Én tudom mit csinálok, megúszom, nem kell félteni, de valóban nem mindenki ússza meg én is ezt mondom mindenkinek, hogy ne védekezzen így...a kérdezőnek esze ágában nem volt naptármódszerre váltani, pluszban akarta alkalmazni, egy szóval sem mondta, hogy önállóan szeretné alkalmazni. A másik meg hogy hogyan feltételezed egy olyan emberről, aki óvszer mellé spermicidet használ, hogy megszakítással védekezne? Nagyon is felelősségteljes ember, eszébe sem jutna ilyesmi.
2010. jan. 13. 00:23
 36/46 anonim ***** válasza:
nem tudom, mindenkinek változhat a véleménye. pl. olvasni itt olyat, h vkik óvszerrel védekeznek, de azért egy kicsit kipróbálják, h milyen nélküle. és ott a gond :S amugy 2 baratnomnek is pont emiatt volt abortusza, anyumnak meg sehogyse jött össze egy baba, csak nagy nehezen, azért vok érzékeny a témára. h van, akinek könnyen összejön, és eldobja magától, de van, aki meg évekig próbálkozik, és nem jön össze. :S
2010. jan. 13. 00:26
 37/46 anonim ***** válasza:
Igen, ezt embere válogatja kinek milyen hamar jön össze. Az esetek 99%-ban szégyellik, hogy óvszer nélkül szeretkeztek és nem rendesen szakították meg az együttlétet, azért van ennyi ilyen terhesség. Szívből sajnálom azokat a nőket, akiknek nem lehet gyermeke, a közvetlen baráti körömben is nem egy ilyen nő van, én elhiszem, hogy emiatt utálják, akik abortuszra mennek, de attól még senkinek sem lesz gyereke, hogy utál mindenki mást. Nekem a legelső ajánlatom mindig egy természetgyógyász utána egy pszichológus. A legkevesebb meddőségi probléma a biológiai eredetű. Persze nem árt, ha megnézik nincs-e valami kóros, esetleg elzáródás vagy bármi egyéb. Szóval lényeg a lényeg, attól még nekik nem lesz gyerekük, hogy más eldobja magától. Nekem semmi bajom az abortuszosokkal, kivéve azokkal akik három havonta járnak abortuszra, az gusztustalan, viszont mindenki járhat még rosszul és senkinek sem esne jól, ha mindenki megszólná érte.
2010. jan. 13. 00:30
 38/46 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Kérdezhetnék Tőled pár dolgot erről a védekezésről? Mármint hogy hogyan lehet biztosan kiszámitani a peteérést? Én kúppal és megszakitással védekezek,és kihagyjuk a peteérés környékét. Csak ez hosszú,nem irnám ide. Én nem tudom Neked írni,mert nincs olyan beállitásod. Tudnál Te írni nekem? És akkor feltenném a kérdésemet. Persze csak ha nem gond! Köszönöm! :)
2010. jan. 13. 21:54
 39/46 anonim ***** válasza:
ezt bárki le tudja irni. amikor megjön, onnan leszámolsz 10 napot. a 10-15. napok a termékeny napok. a többi terméketlen. de van a neten egy oldal, ahol ki tudod számitani. probalj meg rakeresni. amugy annyit hozzá kell tenni, h bármi válthat ki peteérést, a női ciklust a leges legegyszerűbb összezavarni. nekünk ezt mondta még anno a biosztanárnőnk. amikor még nem szedtem tabit, nekem megjött, ha vhova elutaztam, meg akkor is, amikor idegeskedtem vmi miatt. :S
2010. jan. 13. 22:00
 40/46 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok, akitől kérdeztél. Természetesen nagyon szívesen leírom a választ bármilyen ilyen jellegű kérdésedre. Írok neked nagyon szívesen e-mailt, de örülnék, ha itt tennéd fel, mert a kérdező is írta, hogy őt is érdekli ez a peteérés téma :) Amik a legfontosabbak, azokat leírtam fent, hogy menstruációs ciklus fele, tehát egy 28 napos ciklus esetében a 14. napon van a peteérés, helyre közel, tehát +- egy két nap belefér. Na most hogy még biztosabbá tudjuk tenni ezt, ajánlott a hőmérőzés módszer. A menstruáció első napjától kezdve, azaz a ciklus első napján ébredés után közvetlenül megmérjük a hőt. A legjobb dobhártyahőmérővel, de tulajdonképpen bármilyen, akár hónaljhőmérő is megfelel a célra. Na most ezt minden reggel azonos időpontban megtesszük, tehát 10-15 perc csúszás belefér, de több ne legyen, tehát pl. minden reggel 6-kor (ami ugye mindig ébredés után van) megmérjük a hőt és vezetjük, vagy minden nap felírjuk, de ez ugye elég összevisszaság tud lenni, ezért ajánlott interneten vezetni, pl. a ciklus.hu-n gyönyörű hőgörbét tudunk készíteni. A peteérés akkor van, amikor egyik nap hirtelen megemelkedik a hő, majd visszaesik. Na most akik mondjuk három műszakban dolgoznak, azoknak nem alkalmas a hőgörbézés, mert nyilván nincs állandó ébredésük. Nekik ajánlott az ovulációs teszt, DM-ben, Rossmann-ban is lehet kapni, általában megbízhatóak. A másik lehetőség az ovulációs mikroszkóp. Ez akkor pozitív, ha páfrányosat mutat, ezt egyetlen egyszer kell megvenni, többször nem. Ez viszont a legbizonytalanabb, tehát előfordul, hogy marhaságokat mutat. Ha van ezen kívül kérdésed szólj nyugodtan és írok neked e-mailt :)
2010. jan. 14. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!