Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a megbizhato fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a megbizhato fogamzásgátlo hüvelykup?

Figyelt kérdés
ha ovszert és a hüvelykupot együtt is lehet használni ,igy növelheném a biztonságot? plussz ha kihuzom mielött elmennék? ez mekora védelem igy együtt? hihi eccere sok kérdés de jo lenne több válasz mert parázni nem szeretnék aktus után
2010. jan. 12. 18:34
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
nahát észre lehet venni ,hogy mien kedves vagy! mersz magadrol többet elárulni? korod ,nemed aproságok? és te hogy védekezel?
2010. jan. 12. 20:48
 12/46 anonim ***** válasza:
Köszönöm, pedig sokan utálnak :):):) Túl őszinte vagyok. Nőnemű egészségügyis vagyok, a koromat inkább nem írom ide ki, mert megjelenik a megszakításmaffia és mindennek lehord :):):) Megszakítással védekezem, elvétve használok óvszert. Ez szükségszerű, nem bírja a szervezetem az óvszert, hormonokat, spermicideket. Ritkán persze azért használunk óvszert, de sűrűn nem, mert allergiás vagyok rá. Egyéb védekezési módszert sem ajánlottak nekem, végleges fogamzásgátláshoz pedig fiatal vagyok, nincsen még gyerekem.
2010. jan. 12. 20:50
 13/46 A kérdező kommentje:
pedig kedvesnek nézlek igy ..alérgiás? hát nagyonsokféle ovszer van biztosan találnál számodra is valamit! =) a maffia hehe ez jo..jo álmos is vagyok váá holnap melo...
2010. jan. 12. 20:58
 14/46 anonim ***** válasza:
Hát sajnos egyik sem vált be. Így megszakítás meg naptármódszer együtt nekem bevált. Így egészségügyis révén azért értem az endokrin működéseket és egyebeket, nem volt még gondom, ettől függetlenül senkinek sem ajánlom. Örülök, hogy ti így vigyáztok :):) Jó éjszakát és jó munkát :):)
2010. jan. 12. 21:00
 15/46 A kérdező kommentje:
oh most már tényleg kedves vagy =)..ám ha ráérös vagy leirhatnád nekem ,hogy számithatnám ki barátnöm teherbeesésének lehetöségét vagyis mikor lenne érdemes sexelni nehogy épp peteérése legyen azt hogy kell? neked is szép álmokat és köszönöm az infokat szia
2010. jan. 12. 21:03
 16/46 anonim ***** válasza:
Természetesen elmondom szívesen :) Tehát a barátnődnek van egy ciklusa. A ciklus azt jelenti, hogy hány naponként jön meg a menstruációja valakinek. Átalában 27-33 napos ciklusok vannak. Tegyük fel, hogy a barátnődnek 28 napos, tehát 28 naponként jön meg a menstruációja. Tudni kell, hogy a ciklus első napja az, amikor megjön a menstruáció. Tehát aznap amikor megjön akkor van az első nap. A 28.-on jön meg a következő. Na akkor a 28-at elosztod kettővel, az 14. Várhatóan itt van a peteérés. A ciklus felénél tehát a 14. napon plusz mínusz 1-2 nap. Ez a nagyon nagy átlag. Iszonyatosan kevés embernek esik ezen az időn kívül. Ha valaki babát szeretne akkor módszeresen figyelik a peteérést. Ez ajánlott védekezésként is. Na most ez annyiból áll, hogy minden reggel ugyanabban az időpontban megmérik a testhőmérsékletet és felírják. Lesz egy nap, amikor 1-2 tizedet felugrik, majd másnapra lecsökken. Na ez a peteérés. Emellett lehet még kapni ovulációs tesztet is, ezt ugyanúgy kell használni, mint a terhességi tesztet, de viszonylag drága dolog. Van peteérésfigyelő mikroszkóp is, na ez meg sokszor mutat baromságot. A hőmérőzés tökéletes, csak fontos, hogy mindig ugyanabban az időben mérje. A www.ciklus.hu -n lehet is vezetni :) Nagy biztonságérzetet nyújthat, főleg nektek, hogy ilyen sok féleképp védekeztek :)
2010. jan. 12. 21:15
 17/46 anonim ***** válasza:
igen ám, de egy orgazmus kiválthat peteérést, vagy az előző tüsző nem repedt meg teljesen. ezt ma olvastam ORVOSI oldalon. szal, ezzel ne is kisérletezz. a megszakitást meg végleg felejtsd el. az nem biztonsagos. eddig h védekeztetek??
2010. jan. 12. 23:29
 18/46 anonim ***** válasza:
Ezt most nekem írod? Én vagyok az utolsó előtti.
2010. jan. 12. 23:31
 19/46 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én vagyok a "kedves" :) hozzászóló. Nem megmondtam, hogy idejön a megszakításmaffia? :):):)
2010. jan. 12. 23:41
 20/46 anonim ***** válasza:
ahh, hat neked hiába irom, ugyis te vagy a nagy eü-s. akkor elárulom, h a fél családom eü-s, ugyh enyhe kifejezés, h konyitok a témához. kérlek, ne biztasd a kérdezőt a megszakitósdira, lehet, h neked bejött, de nem biztos, h masoknak is be fog. mindketten tudjuk, h az nem biztonsagos.
2010. jan. 12. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!