Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelj..lehetsz terhes,dekevés a valószínűsége..
-Még ha minden nélkűl bekaptadvolna a legyet,akkor sem biztos,hogy gyereked lesz
-Lehet beléd se élvezett
-Ha szedtél fogamzásgátlót,akkor meg végképp kevés esély van rá..Minent összevetve nem sok esély van rá..Szerintem megnygodhatsz..Haverom a csajával mindig óvszer meg minden nélkűl csinálják,MÉG nem történt semmi..Szóval nagyon szerencsétlennek kell hogy lény ha ezek a tények után teherbe esel.::D
"-Ha szedtél fogamzásgátlót,akkor meg végképp kevés esély van rá.."
Ilyet ne mondj! Nem véletlenül kell a ciklus első napján elkezdeni a tabit... ha még a másodikon kezdi el, akkor egy hét kiegészítő védekezés után OK...
De így, hogy a negyediken... akkor gyakorlatilag már beindult az a hormonális folyamat, ami kiváltja a peteérést...
Nem tudjuk, pontosan a ciklusa hányadik napján voltak együtt, és milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusai. Előfordulhat, hogy a tabi még éppen le tudta állítani a peteérési folyamatot, akkor mázli...
De ha nem, akkor esélyes, hogy pont ovulációkor voltak együtt, akkor viszont 30% az esély a teherbeesésre...
Ezek az időpontok nem igazán megnyugtatóak, nagyon határeset... vagy-vagy... bármi előfordulhat.
Igazi orosz rulett!
Elolvastam egy-két tájékoztatót, mivel a Mistralnál ez nem szerepel.
Van, ahol ezt írják, amit te is mondasz, van ahol pedig azt, hogy ebben az esetben a védettség a következő ciklustól áll fenn. Gyanítom, az összetevők arányától függ..
Továbbra is csak azt tudom javasolni, kérdezd meg a nőgyógyászodat! Ez csak egy telefon...
Igen! Ha mindkét fél egészséges, és a lehető legoptimálisabb időpontban történt meg az aktus, akkor is "csak" 30% esély van a terhességre.
Bár én 30%-ot nem neveznék úgy, hogy "csak"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!