Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma vesztettel el a szüzességem a szintén szűz barátommal. Ugye nem lehetek terhes, ha. (? )
Használtunk óvszert, csak az elején mind a ketten izgultunk és kicsit bénáztunk. Az óvszert pont azután rakta fel, hogy én orálisan kényeztettem (tehát elvileg sperma[előnedv]mentesre sz.tam, szívtam, nem?) de amikor fel akarta tenni, akkor véletlenül fordítva rakta oda makkjához először. Észrevettük a hibát, és felraktuk rendesen ugyanazt a kotont.
Ugye, ettől még nem leszek terhes?
Bocsánat, a buta kérdésért, de izgulok. Ha minden rendben ment volna, valószínűleg, akkor is elkezdtem volna aggódni valami miatt.
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
Köszönöm szépen. Valahol tudom én, hogy nem lesz semmi gáz, csak paráztam és nem gondolkodtam tisztán.
Köszönöm még egyszer, mindenkinek ment a zöld kéz :))
ne írjatok már neki hülyeséget.
én is így lettem terhes...
nekem is ezt mondták annak idején az ismerőseim, h így nem lehetek terhes. nem is vettem be 72 órás tablettát.
és mégis várandós lettem. 16 évesen.
szóval minél előbb mondd el anyukádnak legalább. itt nem orvosok vannak, akik megvizsgáltak, csak egyszerű írogatók.
neked nem kívánom azt a sok kínt, amit én átéltem, kitagadtak, és most napról napra élünk a kicsimmel.
legyen eszed. 25/n
Remélem nem leszel terhes, de tudnod kell, jogy nincs tökéletes védekezés a teherbeesés ellen, max a totális önmegtartóztatás. Az óvszer hatékonysága 98% körül van és ha tapasztalatlan kezek használják, akkor ez a szám csökkenhet.
Pár hét múlva mindenképp csinálj terhességi tesztet a biztonság kedvéért.
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!