Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma vesztettel el a szüzességem a szintén szűz barátommal. Ugye nem lehetek terhes, ha. (? )
Használtunk óvszert, csak az elején mind a ketten izgultunk és kicsit bénáztunk. Az óvszert pont azután rakta fel, hogy én orálisan kényeztettem (tehát elvileg sperma[előnedv]mentesre sz.tam, szívtam, nem?) de amikor fel akarta tenni, akkor véletlenül fordítva rakta oda makkjához először. Észrevettük a hibát, és felraktuk rendesen ugyanazt a kotont.
Ugye, ettől még nem leszek terhes?
Bocsánat, a buta kérdésért, de izgulok. Ha minden rendben ment volna, valószínűleg, akkor is elkezdtem volna aggódni valami miatt.
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
Köszönöm :)
Csináltam tesztet. aktus utáni 14. napon. A menstruációm egy napot késett, ma jött meg, de csak barnázok, vér nincs... ez normális?
Pár órával később megjött a "rendes vérzésem" és ma reggel (aktus utáni 15. nap) első vizeletből megcsináltam még egy tesztet. Negatív.
De nagyon köszönöm a kedves gratulációd, kedves utolsó válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!