Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Segítségre lenne szükségem. Mit tudnék tenni?
Szerintem,tartsd meg a gyereket.Az apa szülei nem tudnak segíteni?
Mert,egy életre megbánnád.Főleg,ha emiatt nem lehet több gyereked.
Jezusom...aztan melyik lelkes abortusz ellenes fogja eltartani a gyereket...
Egy 17 eves lanynak igen csak felboritja az eletet egy kisbaba,se erettsegije,se szakmaja.Bar ahogy elneztem itt a valaszokat,nem o az egyetlen...
Az abortuszt barmelyik korhazban megcsinaljak 30 ezerert es mindenkeppen kell a szulo alairasa vagy ha o nem irja ala,akkor a gyamugye.
Vedekezni kene es akkor elkerulheto lenne egy ilyen helyzet...bar tudom,hogy manapsag mindenki vedekezes mellett lesz terhes...
Egy picibaba nem kerul nevelo intezetbe...rajuk egybol akad jelentkezo,akik mar a korhazbol hazaviszik,sot letezik nyilt orokbefogadas is,DE azert az nem ugy van am,mint a filmekbe,hogy megszulom aztan odaadom,17 evesen kihordani egy babat,azert eleg durva,meg aztan,mint irja a szuleivel nem apol jo kapcsolatot...
En biztos nem hordtam volna ki egy gyereket 17 evesen,mondjuk tettem is ellene,hogy ne legyek terhes,de ez en vagyok.
En nem mondom,hogy vetesse el,azt se,hogy ne az elozo hozzaszolasomban is csak a kerdesre valaszoltam...
Értem mit akarsz mondani,de azért kihordani a gyereket sokkal kissebb kockázat,mint az abortusz,ott ezerszer több az esélye a bajnak.Mert a nők teste attóla kortól amikor várandósak lehetnek vagyis szülhetnek,erre fel van készülve úgy fejlődött ki,az a természetes,remélem érted mit akarok mondani.
De abortuszon erőszakkal,és idegen testek bevezetésével roncsolást végeznek,ami sokkal több kárt tehet a testnek,sőt nagyobb az esélye is sokkal.
Kérlek, tartsd meg! Hagy éljen!
Ha már voltál ilyen felelőtlen, akkor vállald, kérlek... Ha megteszed, akkor megölöd a saját gyerekedet, ezen gondolkozz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!