Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Segítségre lenne szükségem. Mit tudnék tenni?
Leírtam már az árvaházat olyanról hallottál már?????
És hol az apja amúgy?
Meg eddig is mondtam ha fel tudtad magad csinálni akor válalni is tudd,nem kell megtartanod.Nem hinném hogy tudod,ha tudod mond el,de tuti nem tudod.
esetleges meddöség, mellrák lehetösége, vetélés, méhen kivüli terhesség.Ezekkel nem tudom mit akartál mondani.
De olvasd el a többi fajtáját és nem csak az az egy van Mo-n.
esetleges meddöség, mellrák lehetösége, vetélés, méhen kivüli terhesség
Meg ha a vákumosat tudod akkor egyáltalán hogy tudod megtenni,nem lesz jobb attól a gyerekednek mert nem születik meg.Megmondom miért,mert utána bened hagy nyomot.
Gondviselő kell az aláíráshoz, akik neked a szüleid (gondolom). Enélkül -nagyon helyesen-szóba sem állnak veled. Egy orvos sem fog vállalni, illegálison pedig ne gondolkozz, mert te is ott maradhatsz.
Más: nincs ma már árvaház Magyarországon, gyerekotthon van-de oda se kerülhet az új törvény szerint - rögtön nevelőszülős családhoz.. A babád nem oda kerülne, hanem azonnal családhoz, örökbe adnák, csak le kell róla mondanod egy lemondó nyilatkozattal. Jobban megérné az ő élete szempontjából mnidenképpm, de hidd el a tiedből is!
Itt találsz infót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!