Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló melletti terhesség? Kis segítségre lenne szükségem .
Figyelt kérdés
.17 éves korom óta szedek f. gátlót. Most 21 vagyok. Nem szeretnék feleslegesen, őrült módon, minden dologgal a dokihoz rohangálni, remélem itt valamilyenféle választ kapok. Tri-regolt szedek (tudom elég régi gyógyszer de semmi mellékhatás) kb 2 hete furán érzem magam, hányinger és émelygés nincs, de állandó fáradtság gyötör és rettentő étvágy! /3kg híztam /. valaki segítsen légyszi, Ti lettetek terhesek ettől a gyógyszertől úgy, hogy rendesen szedtétek? Holnapi nap folyamán veszek tesztet. Köszi2013. jan. 8. 09:48
1/4 -=Koldus=- válasza:
Barátnőm is ezt a gyógyszert szedi már vagy 6 éve. Utóbbi időben volt, hogy elfelejtett bevenni egy szemet vagy kicsit összekavarta a szemeket, de semmi baj nem történt belőle eddig. Remélem nem is fog.
Mikor volt az utolsó vérzésed és mikor kellene megjönnie?
Lehet valami vírus van a levegőben és azt kaptad el. Nem hinném, hogy terhes lennél...
2/4 A kérdező kommentje:
én mindig időre pontosan veszem be, egy szemet sem hagytam ki soha :) köszönöm szépen a választ!!! 5db bogyóm van még a levélből!
2013. jan. 8. 09:55
3/4 anonim válasza:
tri regolban olyan hormonadag van, hogy attól bármikor lehetsz rosszul, de inkább fertőzés, mint terhesség. Ennyi idő után még nem leszel kívánós, nem kezdesz el hízni. A terhesség amúgy sem függ össze az extrém hízással.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! hát reméljük!:) csak ugye azért furcsállom most ezt, mert eddig semmi ilyesmi gondom nem volt, így a gyógyszerrel kapcsolatosan! lehet ez csak a karácsony miatt van, amitől a gyomor kissé kitágult és azért is vagyok mindig " kajás " :D
2013. jan. 8. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!