Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A termékeny napjaimon megszakításos módszerrel védekeztünk. Van esély hogy teherbe estem?
"Volt olyan köztetek akinek így jött össze?"
Nekem még telibeélvezéssel sem... :S
De van olyan kolléganőm, aki így lett terhes...
Kedves Kérdező, a kérdésed szempontjából egy cipőben járunk:) Végignyálaztam rengeteg korábbi kérdést itta gyakorin a megszakításról, és volt olyan is, akinek 1 percig sem volt bent a párja gumi nélkül, és terhes lett, illetve ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Az első válaszolónak is így sikerült. Mi is a termékeny napjaimon voltunk együtt 13 napja, és most abban reménykedem, hogy a tüneteket nem csak beképzelem, illetve, hogy beágyazódás és nem egy késői ovu miatt vannak:) De sajnos a megszakításnál jóval kisebb az esély. Én most tűkön ülve várom, hogy mégis abba a kicsi %-ba belestünk-e:)
Te mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!