Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély a terhességre? Menstruáció alatt terhességi teszt lehetséges? Aggódom. :-/
Ovulációm környékén egy rövid ideig óvszer nélkül voltam a párommal. Csak az aktus legelején, szóval nem a végén húzta fel csak az óvszert, hanem az első 15 másodperc után kb. (Ne kérdezzétek miért hagytam azt a 15 sec-et is, akkor nem tűnt olyan hülye ötletnek mint utólag...)
Utána kicsit aggódtam, de gondoltam csak nem leszek ilyen peches, meg is jött a menstruációm, igaz 2 nappal korábban.
Már 3 napja tart a menstruáció(rendes piros is, van barnás része is, talán csöppet kevesebb mint máskor, de általában nem szokott fix mennyiség lenni, mindig más), ám a barátnőim bogarat ültettek a fülembe, hogy ettől még simán terhes lehetek. :-/
Most vettem tesztet, de nem tudom, hogy amíg tart a menstruáció tesztelhetek-e, vagy még várnom kell, hogy elmúljon?
Nagyon aggódok, szeretnék túlesni rajta...
Esélyes hogy terhes legyek? A közérzetem furcsa kicsit, alhasi fájdalmat érzek, kicsit szúró érzés is volt, meg fáradtnak érzem magam. Ellenben 3 napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni is. Ez is okozhatja gondolom. :-/ Nagyon félek...
köszi a válaszokat
igyekszem nem aggódni :)
te milyen tablettát szedtél/szedsz? Már az első napokban jelentkeztek tőle ilyen tünetek?
(Na nem mintha meg tudnám mondani, hogy a hasfájás pl a tablettától vagy a mensitől van-e.. )
Az utolsónak igaza van.Mindenki aki szexel vállalja a kockázatot,hogy terhes lesz.Ha védekezik akkor a lelkiismerete legalább tiszta lehet,hogy ő mindent meg tett,aki még erre sem veszi a fáradtságot,az pedig idegeskedhet.
Addig nem kezdtem volna el szedni a fogamzásgátlót,amíg nem zárom ki biztosan,hogy volt-e következménye az ostobaságomnak.Az aktus után két héttel már csinálhattál volna tesztet,annak ellenére,hogy megjön-e,hiszen a terhesség kockázata megvan.Ha egyértelműen kizárható a dolog,akkor szabad elkezdeni a fogamzásgátlót.Ez rajta van a tájékoztatón is,gondolom nem olvastad.
Most már tényleg nincs miért várnod.Csináld meg a tesztet és ha negatív pár nap múlva még egyet.A fogamzásgátló nem befolyásolja az eredményt,mielőtt ezt megkérdeznéd.
A terhesség alatti vérzés igen ritka,de nem lehetetlen.Az egyik oka lehet, méh nyálkahártyája leválik részlegesen a beágyazódás után is,így vérzés formájában távozik,sőt még darabos is lehet a vérzés vagyis olyan,mint máskor.Ezért,ha valaki NEM védekezik az ne higgyen azonnal a vérzésnek,hanem csináljon tesztet.
Negatív, huuuuuh! :)
Egyébként olvastam a tájékoztatót vagy 20x, az elmúlt 2 hétben a tabletta miatti izgulással voltam elfoglalva, nem is a terhesség gyanújával, és mikor megjött és bevettem már 1 szemet, akkor mondták barátnőim, hogy ne nyugodjak bele, akkor is teszteljek. :-/ Ezért vettem be előbb a tablettát, mint hogy teszteltem volna.
De most már megnyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!