Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyünk? Féljünk vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Féljünk vagy sem? Mekkora rá az esély?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma lefeküdtem a barátnőmmel...menstruáció közben..Reggel is vérzett és aktus közben is kicsit..Amint azután is..A hatodik napban van.És amint le feküdtünk abba hagyott rá a vérzés,kb 2-3 óra hosszára és most már egyáltalán nem vérzik.A kérdés és a baj az lenne,hogy miközben szeretkeztünk,az első aktus normális és gond nélküli volt..ezután rá pár percre jött egy következő aktus és amikor másodjára csináltuk és elélveztem benne. (persze mindkétszer védekeztünk gumival)Amikor ki húztam akkor vettük észre hogy a gumi kiszakadt a másodiknál..,a gumi tartalma benne kötött ki. :(Azt sem tudom,hogy mennyit élveztem..azaz mennyi sperma jött ki..Csak annyit tudok/gondolok,hogy biztosan kevesebb mint első aktusnál. De tudom,hogy akár egy csepp is elég. Azt szeretném kérdezni,hogy lehet terhes a barátnőm? Ellőre és nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nagyon fontos lenne! Nem tudjuk mi tévők legyünk,össze omlottunk. :( Komoly válaszokat ha lehet kérlek. Sziasztok/Szia!

2014. jún. 7. 00:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72 órás!!!
2014. jún. 7. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:

9-es, művelődj egy kicsit!

A beágyazódás 7-10 nappal kezdődik az aktus után! A teszt így kb. 14 nappal az aktus után mutatja ki a terhességet!

Kérdező!

Mi az, hogy nem vagytok benne biztosak, hogy menstruált-e? Hány nap telt el az előző óta? Már ebből is lehet következtetni, hogy az volt-e, vagy sérülés, vagy ovulációs vérzés (ez a legrosszabb a ti esetetekben, mert akkor a legtermékenyebb).

Mellesleg a menstruáció nem múlik el, ha "teherbe esett" az aktusból. Már csak azért sem, amit fentebb írtam. Nem úgy működik, hogy pikk-pakk az aktus pillanatában azzá válik valaki.

Előbb a hímivarsejtek megkeresik odabent az érett petesejtet (ha éppen van), összeolvad a két sejt, majd "vándorútra" indul a petevezetőben le a méhbe, ahol be tud ágyazódni és ez NAPOK kérdése.

Ha valaki menstruáció közben esik teherbe, mert mondjuk rövid ciklussal rendelkezik és oda esik a normál ovulációja, vagy spontán peteérés történik, akkor az a menstruáció még normálisan lezajlik.

Egyébként igen, a 72 órás sürgősségi tabletta a megoldás. Mivel hétvége van, így az ügyeletre kell mennetek érte!

2014. jún. 7. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Bemegy a dokihoz, elmondja, mi történt, kap egy receptet, kb 2 perc az egész... Szerencsére nekem még nem volt szüksége rá (le is kopogom), de nem hülyeség amit sokan csinálnak: minden baj nélkül feliratják, kiváltják előre, és ha ilyesmi történik, egyből ott van kéznél.
2014. jún. 8. 22:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Értjük..és nagyon szépen köszönjük a válaszokat.csak egy probléma van :( A három naposról le csúsztunk :( Nem tudtunk beszerezni egyéb más komoly okok miatt. Azt szeretnénk kérdezni az ötnapos tablettáról mi a véleményetek? Hatásos? Következményei vagyis mellék hatások? :( Féltem nagyon a barátnőm nem szeretném,hogy baja essen :(
2014. jún. 9. 21:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok, tényleg nagyon aggódhatsz!

Mellékhatások? Az abortusz vagy a terhesség több "mellékhatással" jár!

2014. jún. 9. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nagy lehet az aggodalom ha sikerült kicsúszni a 72 órából is... Egy 5 peres procedúra lett volna. Ha nem is lesz terhes, egy egész hónapot végigstresszelhettek, megéri ez?
2014. jún. 11. 07:40
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem nem éri meg..de sajnos nincs oly anyagi hátterem,hogy ezt pikk pakk egyik percről a másikra biztosíthatsam. Tegnap került meg vásárolásra a gyógyszer,és ma vette be. Ezt is csak úgy tudtam biztosítani,hogy suli után be vállaltam 2 éjszakás estét,hogy ki váltsam. :(Táv kapcsolatban vagyunk :( Így semmi sem oly könnyű mint aminek az látszik. Köszönöm a válaszokat,sokat segítettek tényleg. Hát igen így aggódhatjuk végig ezt a hónapot a orvosság ellenére is. Majd 20.-án fogunk meg csinálni egy terhességi tesztet,hogy mi az eredmény. (Azért 20.-án mert 6.-án történt.) Ahogy végig lvastam egyedül,meg ketten is a tájékoztatót..reméljük,hogy sikeres lesz.
2014. jún. 11. 18:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha az idő teltével ne tán valaki olvasná még a cikket a próbálkozás sikeres lett.
2014. júl. 7. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!