Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyünk? Féljünk vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Féljünk vagy sem? Mekkora rá az esély?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma lefeküdtem a barátnőmmel...menstruáció közben..Reggel is vérzett és aktus közben is kicsit..Amint azután is..A hatodik napban van.És amint le feküdtünk abba hagyott rá a vérzés,kb 2-3 óra hosszára és most már egyáltalán nem vérzik.A kérdés és a baj az lenne,hogy miközben szeretkeztünk,az első aktus normális és gond nélküli volt..ezután rá pár percre jött egy következő aktus és amikor másodjára csináltuk és elélveztem benne. (persze mindkétszer védekeztünk gumival)Amikor ki húztam akkor vettük észre hogy a gumi kiszakadt a másodiknál..,a gumi tartalma benne kötött ki. :(Azt sem tudom,hogy mennyit élveztem..azaz mennyi sperma jött ki..Csak annyit tudok/gondolok,hogy biztosan kevesebb mint első aktusnál. De tudom,hogy akár egy csepp is elég. Azt szeretném kérdezni,hogy lehet terhes a barátnőm? Ellőre és nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nagyon fontos lenne! Nem tudjuk mi tévők legyünk,össze omlottunk. :( Komoly válaszokat ha lehet kérlek. Sziasztok/Szia!

2014. jún. 7. 00:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mind két aktusnál,teljesen új óvszert használtunk!
2014. jún. 7. 00:14
 2/18 anonim ***** válasza:
51%

Ha épp megvan neki akkor valószínűleg nem! Több mint 80%-ig biztos vagyok benne.

DE azért vegyen tesztet majd!

2014. jún. 7. 00:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon is lehetseges. Ezert keressetek fel egy nogyogyaszt es beszeljetek meg vele hogy ilyenkor mi a teendo. Szerintem egy harom napos tabletta megoldja a problemat. Mindenkeppen szoval ne habozzatok inkabb kisebb ciki mint nagy baj.nem?
2014. jún. 7. 00:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy menstruált?
2014. jún. 7. 00:19
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát igen,pontosan. Csak a barátnőm nem igazán szeretne elmenni nőgyógyászhoz...De félünk mindketten a terhességtől is.Nem tudjuk mi legyen :( Azt mondta ha lehet a nőgyógyászt hanyagolni szeretné.. Mennyi idő még ki derül,hogy terhes-e? Pl.: Egy terhesség-i tesztet mikor ejtsen meg? Csak a három napos tabletta rá a gyógyír? :( Csak vényre kapható nem de? Más módja nincs? Körülbelül hány százalék,hogy a terhes aktuális lehet? Mikor jelentkezik,ha ne adj isten igen lesz? Ne haragudjatok a szétszórtságom miatt,de mondjuk így hogy félünk...
2014. jún. 7. 00:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Épp nem tudjuk mi sem,hogy most menstruált-e? Vérezni igen is vérzett már reggel és aktus előtt is. És aktus után is egy 2-3 óra hosszát.
2014. jún. 7. 00:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Es a spontan peteeres? Na pont ezert eselyes ugyanannyira! Menjetek venni egy tesztet vagy a tablettat!
2014. jún. 7. 00:28
 8/18 anonim válasza:
100%
Vannak esemény utáni tabletták,olyat is ki tudtok váltani,de szerintem érdemesebb most elmenni nőgyógyászhoz,mint később UH-ra.amúgy a legnagyobb valószínűsége a teherbeesésnek az ovulációkor van,amikor kiszabadul a petesejt,az meg a ciklus felénél van kb,vagyis elméletileg kb 10-14 nappal ezelőtt volt.Mégis van rá esély,simán megtörténhet bármi,erre ne alapozzatok,a szervezet nem egy gép,ami tankönyv szerint működik.
2014. jún. 7. 00:36
 9/18 anonim ***** válasza:
26%
A beagyazodas utan harom nappal mutatja mar ki. Tehat harom nap mulva az aktis idejeben kb. Van ot napos tabletta is. Csak az dragabb gondolom szerencsere nem kellett meg ilyenre folyamodnom nem szivesen mennek en se nogyogyaszhoz. De volt hogy vegig gondoltam es arra jutottam hogy kenytelen leszek beszelni valakivel ilyen szakmaban. Felhivtam a vedonomet es megnyugtatott hogy a mi esetunkben szinte nulla volt az esely. Csakhogy a baratom nem elvezett el bennem. Szoval itt van a baj nalatok hogy elszakadt igy.
2014. jún. 7. 00:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor mindenképp ajánlott egy nő gyógyászt felkeresnünk,ugye? Vagy a 72órás tabletta. Hogy meg nyugtathassam a barátnőmet.. Mit tesznek ilyenkor vele? Mit tékedik az orvos? Akár szó szerint is le írhatnátok. köszönöm. Ha jól értelmezem akkor nagyon kicsi az esélye,hogy nem lett terhes. Szinte a csoda műve lenne ha nem esne abba. :(( Kb 4-5% ,hogy nem terhes? Az meg semmi :(
2014. jún. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!