Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el sok fiú/férfi, hogy a csaj fogamzásgátlót szedjen?
Sajnos sok hímneműnél alapelvárás ez egy kapcsolatban. Pedig teljesen áthangolja a hormonháztartást, és még ha valaki olyan szerencsés is, hogy nem tapasztal kellemetlen tüneteket mellékhatásként, annak sem tesz jót.
Tudom, hogy némelyeknél az óvszer visszavesz az élvezetekből valamelyest, de legalább senkire sem káros.
Én már ott tartottam, amikor még kerestem a párom, hogy ha egy adott férfi nem akarja megérteni, hogy nem vagyok hajlandó szedni, egyből otthagyom.
Nem mindenki működik úgy, mint te, fogd már fel!
És te vagy az, aki semmiféle tényt nem mond, mivel nem tudod, hogy az én barátom milyen indíttatásból mondja, amit mond. Ezt ha beleszakadsz, akkor is jobban fogom tudni, mivel én ismerem őt és a kapcsolatunkat.
Onnan is látszik, hogy nem vagy azon a szinten, hogy bármit is érjen a szavad, hogy jössz azzal, hogy "egy férfi" így meg úgy...
Egy kicsit is intelligens, nem csőlátású ember számára egyértelmű, hogy minden ember másmilyen, és csupán a neme alapján te nem fogsz semmi okosságot mondani egy olyan embernek, aki konkréten ismeri őt.
Ezzel most nem mondtál sok újat... Tudom, hogy minden ember más, de férfiként kicsit közelebb van a gondolkodásom egy másik férfiéhoz, mint neked nőként... Amit pedig írtam, azt a tapasztalataimra támaszkodva írtam... De gondolom már te is élveztél már bele nőne gumival és nélküle, hogy így tudod mi a külonbség a két eset között...
Megszakadni meg végkép nem akarok... De jót szórakozok...
Mindenki más, ezt aláírom. Ugyanakkor van a szexualitásnak egy olyan szintje, amit gumiban nem lehet megtapasztalni. Amikor a bőrkontaktus elég az izgalomhoz. Amikor attól lesz orgazmusom, hogy megérzem a partnerem kilövellő spermáját szétáradni magamban. Amikor mozogni sem kell, a másik lénye, a teljes egybeolvadás maga a gyönyör. Na ezt gumiban nem lehet átélni.
És igen, vannak, akiknek mindegy, de csak azoknak, akik nem tapasztalták még meg a szexualitás magasabb szintjeit.
Ez a "vita" (illetve annak gúnyolt valami), már a legalja kategória részetekről. :D Szóval nem kívánom folytatni, ennél azért kiegyensúlyozottabb ember vagyok.
Köszönöm a válaszokat. ^^
Női óvszer is van, mégse használja senki...
És mi lenne ha csak bugyin keresztül nyalnánk? Mert nekünk kb annyival rosszabb a szex gumival. Ti persze majdnem ugyanazt érzitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!