Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el sok fiú/férfi, hogy a csaj fogamzásgátlót szedjen?
Sajnos sok hímneműnél alapelvárás ez egy kapcsolatban. Pedig teljesen áthangolja a hormonháztartást, és még ha valaki olyan szerencsés is, hogy nem tapasztal kellemetlen tüneteket mellékhatásként, annak sem tesz jót.
Tudom, hogy némelyeknél az óvszer visszavesz az élvezetekből valamelyest, de legalább senkire sem káros.
Én már ott tartottam, amikor még kerestem a párom, hogy ha egy adott férfi nem akarja megérteni, hogy nem vagyok hajlandó szedni, egyből otthagyom.
"Törődök másokkal"
AKARJÁK ŐK hogy törődj velük?
Beszámolt neked valaki olyanról hogy kisbaltaval kényszerítették a fogamzasgatló bevételére?
A baratnőid valszeg szeretik teljesen érezni s parjukat.
Ő dolguk.
Én sem találkoztam még soha olyan pasival, aki elvárta volna a fogamzásgátló szedését (max. örültek, hogy szedem).
És én is úgy gondolom, hogy a barátnőid esetében könnyen lehet, hogy ez a saját döntésük. Sőt, biztos, hogy a saját döntésük, hiszen senkit nem lehet akarata ellenére fogamzásgátló szedésére kényszeríteni. Te el sem tudod képzelni, hogy egy nő önszántából szedhet fogamzásgátlót, ezért eleve azt feltételezed, hogy ez csakis a gonosz, önző férfiak hatása lehet.
Dehogy feltételezem, úristen. :D Nem vagyok h**ülye.
Nem arról volt szó, amikor az adott nő akarja szedni, hanem arról, amikor nem akarja szedni, hanem folyamatosan konfliktus, hiszti van ebből. Oké, hogy az ő hibájuk is, ha hagyják magukat zsarolni meg stb., de akkor sem értem, hogy azok a férfiak hogy állhatnak így ehhez a témához.
De látom, nincs eszetek másra, csak kötekedésre. Franc sem akar terézanya lenni, szimplán csak barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!