Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi fogamzásgátló! Fiúk, használnátok a csaj kedvéért? Lányok, rávennétek a pasitokat?
Figyelt kérdés
A fogamzásgátló tablettám a kitaláció műve, iskolai feladatom ennek egy megnyerő reklámkampányt kitalálni többed magammal. A válaszok nagy része azt mutatja, hogy a fiúk mind elítélik, a lányok nem. Vélemény vele ellene? Egészségügyi gondokról nem érdemes vitázni, tételezzük fel hogy ténylegesen ártalmatlan. Bármi ami eszetekbe jut erről, osszátok meg, előre is köszönöm. :)2010. márc. 16. 21:25
1/6 anonim válasza:
előbb volt ez a kérdés...
amúgy nő vagyok és inkább én szedem mert nagyobb az esélye h nem felejtem el bevenni mint egy pasinak :D
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, ám nekem ez feladat, hogy megnyerő reklámvilágot alakítsak ki e mellé. Valószínűleg valami csajos reklám lesz belőle, mert a fiúk mindenképp elítélik.
2010. márc. 16. 21:31
3/6 A kérdező kommentje:
Bakker, megelőztek tényleg. No mind1
2010. márc. 16. 21:33
4/6 anonim válasza:
ha valóban 100%ig mellékhatás nélküli szer (amilyen nincs) akkor igen. de mivel az lehetetlen nem, és a barátnőmet sem akarom/akarnám hogy hagyományos foggátlót szedjen
5/6 anonim válasza:
Tudod a férfiasság szent és sérthetetlen dolog. Ezért ezt a gyógyszert egyetlen férfi sem venné be hacsak az asszony nem túl erőszakos... De grat az ötlethez :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Az ötlet nem az enyim, ez egy feladat. amúgy szerintem hatásos rá vezetéssel el lehet érni, hogy sikere legyen. Történetesen a női fogamzásgátlók hosszú távon negatív következményekkel járhatnak, pl sztrók, érelmeszesedés, infarktus.
2010. márc. 18. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!