Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért várja el sok fiú/férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el sok fiú/férfi, hogy a csaj fogamzásgátlót szedjen?

Figyelt kérdés

Sajnos sok hímneműnél alapelvárás ez egy kapcsolatban. Pedig teljesen áthangolja a hormonháztartást, és még ha valaki olyan szerencsés is, hogy nem tapasztal kellemetlen tüneteket mellékhatásként, annak sem tesz jót.

Tudom, hogy némelyeknél az óvszer visszavesz az élvezetekből valamelyest, de legalább senkire sem káros.

Én már ott tartottam, amikor még kerestem a párom, hogy ha egy adott férfi nem akarja megérteni, hogy nem vagyok hajlandó szedni, egyből otthagyom.

#tabletta #òvszer #mellákhatások
2014. máj. 19. 16:35
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Már kellek, komoly kapcsolatban élek. :) Másrészt pedig én nem félek az egyedülléttől sem. Ha csak annyi lenne a lényeg nekem, hogy ne legyek egyedül, akkor minden ujjamra találnék legalább 5 férfit.

# 18-asnak:

Ezzel még mindig egyet tudok érteni, csak most arra vagyok kíváncsi, hogy miért ilyenek azok a pacákok.

2014. máj. 19. 17:03
 22/38 anonim ***** válasza:
39%

Én nőként sem állnék szóba olyannal, aki makacsul fogamzásgátlás-ellenes. Ha orvosilag indokolt, akkor persze érthető (vannak, akik tényleg nem szedhetnek). De attól, hogy mondjuk egyféle fogamzásgátlónak voltak esetleg negatív hatásai (egyáltalán van rá bizonyíték, hogy a fogamzásgátlónak volt a hatása? mert aki ellenzi, az minden tünetet könnyen ráfog a fogamzásgátlóra, azt is, ami nem attól van...), de akkor lehet másra váltani.

Egy párkapcsolatban a fogamzásgátlásnak közös megegyezésen kellene alapulni, és a nők is lehetnének toleránsabbak. Nem csak gumi/tabletta létezik a világon. Ha a férfi számára az óvszer kellemetlen és a nőnek tényleg - bizonyítottan - gondot okoz a fogamzásgátló, akkor ott van például a pesszárium. De az, hogy a pasi húzzon gumit és kész, az pontosan ugyanolyan önző hozzáállás, mint az, hogy a nő szedjen fogamzásgátlót és meg van oldva. Ha mindenki makacsul a saját elképzeléseihez ragaszkodik és egyáltalán nem érdekli a másik véleménye, szempontjai, nem keresi a mindkét fél számára ideális megoldást, akkor az a kapcsolat eleve rossz lehet.

2014. máj. 19. 17:04
 23/38 A kérdező kommentje:

Én 3 féle tablettát is próbáltam, de olyan mellékhatásai voltak, amiket nem lehetett ráfogni semmi másra, valamint lelkesen álltam hozzá, akartam szedni.

Azzal semmi bajom nincs, ha egy nő úgy dönt, hogy az esetleges károk hatások ellenére úgy gondolja, hogy megéri szedni.

Azt sem ellenzem, ha a férfi inkább kompromisszumos megoldást keres (tehát sem tabletta, sem gumi), mert az legalább korrekt. Annyit mondtam, hogy ha a nő nem akar tablettát szedni, és mondjuk a pesszáriumban/spermicidben/hőmérőzésben nem bíznak a felek, akkor illene elfogadni a gumit, mivel szerény véleményem szerint nem ugyanolyan a súlya annak, ha valaki a fogamzásgátlóhoz ragaszkodik, azt erőlteti a másikra, mivel a gumival ellentétben az beleszól a szervezet működésébe, a hormonháztartásba, leállítja a peteérést...stb.

Egyébként az én barátomnak teljesen megfelel a gumi. Csináltuk már nélküle is, és az a véleménye, hogy egyáltalán nem rosszabb a szex gumival. Van ilyen is. El tudom fogadni azt is, ha valaki nem ilyen, nem így érzi, de ez nem ok arra, hogy alapelvárás legyen egy nőtől, hogy szedjen tablettát.

2014. máj. 19. 17:12
 24/38 anonim ***** válasza:
73%

szerintem aki annyira nem képes a barátnője érdekében, hogy gumit húzzon a pötsére, az nem is férfi. miért vannak a barátnőid önző szemetekkel? inkább ez a kérdés. :D

20/F

2014. máj. 19. 17:20
 25/38 anonim ***** válasza:
Drága a gumi.
2014. máj. 19. 17:22
 26/38 anonim ***** válasza:
31%
Illetve a gumi sem egészséges, egy idő után hozzászokik a férfi bőre és erekciós problémája is lehet. Nézz utána.
2014. máj. 19. 17:27
 27/38 anonim ***** válasza:

Előttem csak egyvalaki írta, hogy drága a gumi. Igaz nem tudom mennyibe kerül a fogamzásgátló, de egy minőségi gumi kiszerelés 700-800 ft. Ami csak 3 db-t tartalmaz, ami 3 szex. H ezt így kiszámolom akkor az kb havi szinten 8-12 doboz. Forintosítva 5600-9600 közé jön ki.

Nagyon anyagiasnak tűnhetek de azért ez elég sok pénz. Ha a partnerem tabit szed akkor beszállok a felével mert az én érdekem is. Míg a guminál tapasztalataim szerint szinte mindet én állom. Persze kivételek akadnak.

Van egy női ismerősöm aki latex allergiás. Na ő sem tudja másképp megoldani biztonságosan.

23F

2014. máj. 19. 17:54
 28/38 anonim ***** válasza:
21%
Csak tartós kapcsolatban várom el. A gumi kényelmetlen hosszú távon, drágább is sokkal. Az érzés is ég és föld. Érted...
2014. máj. 19. 19:08
 29/38 anonim ***** válasza:
47%

28

aki ELVÁRJA, az még mindig nem tisztességers férfi. gondolkozz el magadon!

2014. máj. 19. 20:59
 30/38 BlackSword ***** válasza:
24%

"Csináltuk már nélküle is, és az a véleménye, hogy egyáltalán nem rosszabb a szex gumival."

Neked csúnyán a szemedbe hazudtak...

Másrészt tényleg olcsóbb... Asszem a 27-es válaszban írta a kommentelő a 5600-9000 körüli összeget... Ez pl párom 3 havi adagjának az ára... A poén az volt, hogy én majd egy hónapig nem is tudtam h szedi...

Sokkal jobb nélküle, mert sokkal jobb a másikat érezni, mint egy latexdarabot...

2014. máj. 19. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!