Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyem arra, hogy terhes vagyok?
Sziasztok!15 éves SZŰZ lány vagyok.Óriási butaságot csináltam,tudom,felelőtlen voltam,megbántam és azt is tudom,hogy késő,már nem csinálhatom vissza.Barátommal óvszer nélkül pettingeltünk és a nemi szervét hozzádörzsölte az enyémhez,de nem ment el.Utána ment egy egy 2 perccel körülbelül,de nem rám és akkor már nem ért hozzám a pénisze.Nos,ugyebár így a pénisze hozzámért,de nem rakta be,egy kicsit sem.De van az előváladék,ami lehet rámjött.Nem jött meg 4 napja..mennyi esélyem van arra,hogy terhes vagyok? Nagyon aggódok,lehet a stressz miatt késik.
És tudom,hogy butaságot csináltam,nem szertenék fejmomást,már megkaptam és hibáztam,tudom.Máskor óvatosak leszünk..de tudjátok..szerelmes vagy és az a vágy..ah:(
Szóval mennyi az esélyem arra,hogy terhes vagyok?
Köszönöm a normális válaszokat!
Azt elfeljtettem leírni,hogy uTána egy áromnegyed órával lezuhanyoztam és alaposan kimostam magam.
4.válaszolónak üzenem,hogy ez a XXI.század,ahol a legtöbb lány már 13 évesen nem szűz.Én büszke vagypok magamra,hogy nem tartozom közéjük,és másfél év együttlét után is még szűz vagyok,holott mérhetetlenül szeretem a barátom.
TZDOM,HOGY BUTASÁGOT CSINÁLTAM ÉS FELELŐTLEN VOLTAM.TUDOM.Változtatni nem tudok,azt tudom megtenni,hogy többet nem követem el ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!