Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 órás tabletta is emberölés mint az abortusz?
Az új egyed, aki ember, a megtermékenyülés pillanatában jön létre. Ez a teljesen egyedi DNS-sel rendelkező zigóta már ember. Ha a fejlődését a tabletta megszakítja, akkor az életét veszi el. Gyilkosság.
A nőgyógyászatban is abortív szerként tartják számon.
Ha elvi ellenzője lennél esetleg az abortusznak, azért kérdezed, más módszert kell választani a gyermekáldás elkerülésére.
Tessék, utolsó:
Javaslom becses figyelmedbe az embrió kilökődéséről és az emiatti vérzésről szóló részt.
Ennek hiszel? Vagy kényelmesebb azt hinni, hogy ez a tabletta etikailag oké?
Nem beszélve arról, hogy egy olyan koncentrált hormonadag, ami igencsak káros a női szervezetre, bizonyos nőgyógyászok szerint károsabb, mint egy terhességmegszakítás. Persze könnyű azt mondani, hogy csak egy tabletta, beveszem és oké, de azért ez ennél drasztikusabb beavatkozás egy folyamatba és egy emberi szervezetbe egyaránt.
OFF: SAJÁT TAPASZTALAT: én bevettem 19 éves koromban egy elhibázott (általunk elhibázott) óvszerhasználat után és ennek ellenére terhes maradtam. Hülyére aggódtam a 9 hónapot, hogy károsodott a baba. Hiába volt minden eredményünk jó, nem akartam elhinni. a kisfiam már 4 éves, egészséges, de 3 éves koráig a férjemmel együtt minden kicsit furcsa cselekedeténél remegtünk,h baja van a mi hibánkból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!