Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap lefeküdtem a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap lefeküdtem a barátommal, és a végén, mikor húzta ki a péniszét bentmaradt az óvszer. Nem élvezett bele az óvszerbe, és végig használtuk! Kicsit fel kellett nyúlnom érte. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg!!
2009. dec. 26. 14:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Miért volt vége, ha nem élvezett el?

Amúgy nem leszel terhes.

2009. dec. 26. 14:50
 2/20 A kérdező kommentje:
Kihúzta mielőtt elélvezett és akkor vettük észre, hogy bentmaradt.
2009. dec. 26. 14:52
 3/20 anonim ***** válasza:
valószínű nem leszel terhes. Legközelebb meg vegyetek kisebb méretet, ami nem jön le róla.
2009. dec. 26. 14:56
 4/20 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsod! Nagyon szépen köszönöm!:)
2009. dec. 26. 14:57
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes nyugi
2009. dec. 26. 14:57
 6/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, azért van az óvszer, hogy ne kelljen kihúzni...:) No mind1, ti tudjátok:D

És nem feltétlen kell kisebb óvszer, mert ha szorít, akkor attól le is konyulhat a szerszám, hanem kihúzásnál fogni kell az óvszert a végénél, nem egy nagy bonyodalom.

2009. dec. 26. 14:58
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát így azért mégis biztonságosabb..ha kihúzza mielőtt elmegy.!! De köszönöm mindenkinek a kommentet!:)
2009. dec. 26. 15:00
 8/20 anonim ***** válasza:

Hm... Biztos én vok a hülye, de elég számos koton elhasználása után én még nem hallottam "kisebb méretről". Találkoztam már olyannal, ami szorított, de az más gyártó volt és baromi szarul esett... Nem konyult ugyan le, de határozottan kevésbé állt a szerszám. :)

A kérdésre meg: Pont ilyen esetekre tartják az esemény utánit. Húzás ügyeletre, még benne vagy a 72 órában. Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lettél, de van neki. Én e helyedben nem kockáztatnék.

2009. dec. 26. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:
Biztonságosabb, és neki, is tök jó lehet...:) Gondolj rá is, ne csak magadra. Így is elég nagy áldozat "csizmában lábat mosni" (értsd óvszer), de hogy ehhez még ki is kelljen vennie előtte... Hát, ez biztos nem az ő ötlete volt.
2009. dec. 26. 15:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek: a nagy fenét, a 72 órás ám rohadtul nem egészséges, és ilyen indokolatlanul bevenni hatalmas baromság lenne.
2009. dec. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!