Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal, és a végén, mikor húzta ki a péniszét bentmaradt az óvszer. Nem élvezett bele az óvszerbe, és végig használtuk! Kicsit fel kellett nyúlnom érte. Terhes lehetek?
Miért volt vége, ha nem élvezett el?
Amúgy nem leszel terhes.
Érdekes, azért van az óvszer, hogy ne kelljen kihúzni...:) No mind1, ti tudjátok:D
És nem feltétlen kell kisebb óvszer, mert ha szorít, akkor attól le is konyulhat a szerszám, hanem kihúzásnál fogni kell az óvszert a végénél, nem egy nagy bonyodalom.
Hm... Biztos én vok a hülye, de elég számos koton elhasználása után én még nem hallottam "kisebb méretről". Találkoztam már olyannal, ami szorított, de az más gyártó volt és baromi szarul esett... Nem konyult ugyan le, de határozottan kevésbé állt a szerszám. :)
A kérdésre meg: Pont ilyen esetekre tartják az esemény utánit. Húzás ügyeletre, még benne vagy a 72 órában. Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lettél, de van neki. Én e helyedben nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!