Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátommal és lecsúszott az óvszer, de nem teljesen. Az óvszerbe beleélvezett. Ezt a végén mondta el. Lehetek terhes? Vegyek be 72 órás tablettát?
Szerintem nincs ra sok esely de jobb felni mitn megijedni..amugy gratula az elsohoz enis mostanabba tervezem
13/F
Lehetsz. Vegyél be egyet, nem árt az elővigyázatosság.
Én inkább azon csodálkozom az ilyen kérdéseknél, hogy miért kezdtek szeretkezni, amikor ilyen alapvető infókkal nem vagytok tisztában? Miért nem lehet előtte utánanézni a lehetséges problémáknak, megoldásoknak stb? Lehet hogy neked ez nem tűnik fel, de a kérdésed eléggé evidens.
Úristen..első válaszoló..-.-
13 évesen tervezed, h. lefekszel valakivel?
Komolyan mondom az eszem megáll.:S
13 évesen azt sem tudtam mi az a szex.
Menj vissza legózni..jézusom..:S
Még a piheszőr sem nőtt ki, de már szexen jár az eszed..pfff
bocs az OFF-ért
11:12es vagyok egyébként.
Egyébként igen, lehetsz terhes!
Azt lehet tudni, hogy mennyire sikerült az óvszerbe élveznie? Mert ha nem kerülhetett a hüvelyedbe sprema (ezt gondold végig), akkor nincs miért aggódnod.
Én a helyedben elmennék azért nőgyógyászhoz, hogy mit javasol, ha még nagyon fiatal vagy nem biztos, hogy ajánlani fogja a 72 órásat, főleg, hogy szerintem nem olyan nagy az esélye. De Ő tud biztosat mondani. Érdemes felkeresni.
A 72 órás amúgy 5-6 ezer Ft körül van szóval nem is valami olcsó.
Kedves 13 éves válaszoló, bármilyen furcsa azért mondják a kort, mert Te még kisfiú vagy. A kisfiúknak pedig nem való a szex. A nagy részük, sőt szerintem nem is nagyon van kivétel ennyi idősen nem is tud szexelni, csak ki be tudja húzkodni maximum, már ha sikerül neki behatolni. Az nagyon-de nagyon messze van a szextől.
Másrészt nem tudom mennyire vagy tájékozott védekezés ügyileg, előváladék ügyileg, de ezekre jobb ha felkészülsz. Ugyanis amikor ki kell csengetned 5000 Ft-ot a 72 órásra vagy 50-et az abortuszra az már felelősséggel és komoly anyagi tőkével jár.
Egy 13 éves gyerek erre még nincs felkészülve és sokszor azt hiszi, hogy vele ezek a dolgok nem történhetnek meg. Hisz olyan kicsi volt az esélye.
A szexhez felnőttnek kell lenni, és 16 év körül már el tudom hinni, hogy valaki tényleg érett rá. Előtte még nem nagyon. A szex a felnőttek "játéka", nem a kisgyerekeké, mint amilyen Te vagy.
A majd az pontos j.
De mit várok egy 13 évestől, aki még a Magyar Helyesírás Szabályait sem ismeri, de már a szexualitás jár a fejében. :)
Azért vagyok idióta, mert egy 13 éves GYEREKNEK (szerintem) nem a szex való, hanem a tanulás, és a legózás?
Hát akkor jó sok idióta ember van a világon.:)
Komolyodj egy kicsit, és nőj fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!