Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg? Bővebben lent!
Sziasztok . Hát ma megtörtént köztem és szerelmem között a sex. Mivel ez volt az első nem csináltuk sokáig vagy 30 másodpercig. Nagyon jó volt mindketten élveztük. Tudom, hogy a párom nem lehet terhes , de mivel még is csak az első volt egy kicsit félünk . Volt rajtam gumi , és még csak nem is mentem el ! Tudom, hogy 0 % az esély rá , hogy terhes legyen , de azért ti is nyugtassatok meg !
( Barmok akik csak osztanak kíméljenek ! )
15/F
jah és 20:30 voltam....és lány vagyok...nem,nem voltam durva elsőnek (különben sem mondtam egy szóval se,h legyen durva),de tudtam,h mit takar egy aktus és nem úgy kezdtünk bele,h azt se tudtam,h merre hány óra.És beleképzeltem magam a lány helyébe...hát,bocs,de nem ez lett volna a nagy álmom,h ennyi legyen a szüzesség elvesztése című történet...
Persze,bele fogtok jönni,sok sikert hozzá!
Nem, nem lehet terhes, ha csak a petting közbeni odafigyelés nem maradt el.
Elsőre örültem volna, ha csak 30 másodpercig van bennem a srác, mert elég szűk voltam, és bármennyire is élveztem, pár perc után fájt, és egy darabig éreztem. 30 másodperc a petting mellet szerintem teljesen rendben van. Meg minden, ami biztonságos és élvezik / élvezitek.
Óóóhh.. kis romantikaa :P úgy helyes...
egy kis előjátékkal, kis romantikával, hmm ... nem rossz :P ti azért mégis tudtok valamit ;)
biztos élvezte a lány is, meg te is. Sok sikert majd későbbre is!! :)VÉDEKEZZETEK MINDIG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!