Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg? Bővebben lent!
Sziasztok . Hát ma megtörtént köztem és szerelmem között a sex. Mivel ez volt az első nem csináltuk sokáig vagy 30 másodpercig. Nagyon jó volt mindketten élveztük. Tudom, hogy a párom nem lehet terhes , de mivel még is csak az első volt egy kicsit félünk . Volt rajtam gumi , és még csak nem is mentem el ! Tudom, hogy 0 % az esély rá , hogy terhes legyen , de azért ti is nyugtassatok meg !
( Barmok akik csak osztanak kíméljenek ! )
15/F
Nyugi. Ha a párnanacipunc*kobold nem harapta le, akkor már nyert ügyed van.
De mért csak 30 másodpercig úgy, hogy el sem mentél? Ennek így mi értelme volt? A csaj meg pláne nem ment el, akkor így???
Az elsőnek és a másodiknak köszönöm megnyugodtunk :$ ! Am nem mentem el és még kise szakadt :)
A harmadiknak meg , hogy elsőnek semmit se kell elsietni ! Mi nyugodtan szépen haladunk a dolgokkal !
Köszi mindenkinek a választ !
Neharagudj,de nem bírom ki.Te azt nyugodt,szép ?SZEXnek? nevezed,h berakod neki és 30 másodperc múlva kiveszed?Életemben nem hallottam ekkora nagy sületlenséget.
Megnyugtatlak,temrészetesen nem lehet terhes...védekezni tudtatok,ez mindenképpen dícséretes.Nade könyörgöm,azért tanuljatok meg rendesen szexelni is!első ide vagy oda...nem kell kötelezően elbénázni...Na látod erre mondják az okosok,h erre meg kell érni!!!
LoL . Kedves 22:30 as te mit vársz tőlünk ? Nem tanácsokat kértem, hogy mit hogyan kell csinálni . Majd mi is kitapasztaljuk elhiszed nekem ? = ) . És ígyis nagyon élveztem , hidd el eljön még az amikor 50 percig szétkurom a fejét . De még várunk ezzel. Azért köszi !
Az utána lévőnek meg nagyon szépen köszönöm a bevédést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!