Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta abbahagyása utáni mik a tapasztalataitok? Kérlek, írjatok kort, s hogy mennyi ideig szedtétek.
Mire vagy kíváncsi konkrétan?
10 évig szedtem. Októberben hagytam abba. Nagyon csúnya lett a bőröm, nem csak az arcomon, és bármit kentem rá, nem lett jobb. Ráadásul naponta kellett hajat mosnom, mert olyan gyorsan zsírosodott. Pedig a tabletta szedése előtt nem volt semmi ilyen problémám. Februárban feladtam a próbálkozást, mivel nem javult a helyzet, újra elkezdtem szedni. Mostanra már lényegesen jobb a helyzet.
Az egyetlen "előnyös" dolog az volt, hogy szinte állandóan a szexen járt az agyam :) csak addigra már nem volt kivel.
Nekem megszűnt az állandó zsibbadás a ballábamban,illetve a térdhajlatomban is a fájdalom.
Elmúlt a mellfeszülésem,a mellbimbó kellemetlen érzése és a súlyom is kezd helyrejönni,mióta nem szedem.
5hónapig szedtem.
6 évig szedtem.
26 vagyok, ennek nem tudom, mi jelentősége van számodra....
Abbahagytam, aztán mivel az ösztrogén kevésbé ürül, mint a progeszteron, felborultak az arányaim, híztam, de alsó testre, pedig inkább cicim tűnt ki előtte mindig. Gyógyszer előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!