Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak a fogamzásgátló abbahagyása után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, született már néhány hasonló kérdés a témában, de én is megkérdeznélek titeket. Most hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és szeretném, ha néhányan írnátok, milyen következményekkel járt. Kicsit félek, hogy megint rendetlenkedni fognak a hormonok. Körülbelül nektek mikorra rendeződött minden? Nem babát szeretnék, de már egy jó ideje mentünk szét a volt párommal, Egy ideig még szedtem, de úgy gondolom, fölöslegesen nem mérgezem tovább magam.

2013. aug. 25. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi különös nem volt, elsőre kicsit később jött meg a mensim (kb. 35 napra), aztán utána helyreállt. De ha tablettaszedés előtt voltak gondjaid, akkor várható, hogy most is lesznek.
2013. aug. 25. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Elég egyedi, hogy kinek hogy reagál a szervezete, de leírom a saját tapasztalataimat... :)

Én 1 évig szedtem a Jangeet. Utána mikor megjött - felborítva, rendszertelenül - eléggé megváltoztatta a vérzésemet. Erősebb volt, de hamarabb el is múlt és jobban fájt, mint mielőtt el kezdtem volna szedni. Illetve a hátamon, vállamon jött ki csomó pattanás, pedig sosem voltam hajlamos kipattogni... Ez már régen volt, azóta elmúltak a pattik is, a menzeszem maradt nagyjából ugyanolyan.

2013. aug. 25. 19:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek, mert előtte eléggé fájt a derekam, majd' leszakadt. Ahogy elkezdtem szedni, ezek a panaszok megszűntek, és a vérmennyiség is kevesebb volt. :/
2013. aug. 25. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Kapásból nem jött meg 2 hónapig és utána is csak rendszertelenül, újabban viszonylag rendszeres,de néha 2 hétig is meg van. Plusz tele vagyok pattanással és nem csak az arcomon, pihékben bajszom is nő...Egy éve hagytam abba és még nem rendeződött, úgy tűnik nem is fog,ha csak az orvos nem tud végre meggyógyítani. A fogamzásgátló előtt pontos, normális menzeszem volt, ezért is bánom nagyon, hogy neki álltam szedni.
2013. aug. 25. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
A vérzésem csak az első hónapban késett, utána rendszeresen jött. Én már alatta is ragyás voltam, úgyhogy nem sokat rontott a helyzeten az abbahagyása. Többek között ezért is hagytam abba. Amúgy más nem nagyon volt. Kevésbé vizesedtem pl.
2013. aug. 25. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy én is megbántam mert tinikoromban nem volt ennyi pattanásom, nekem már a szedése alatt tönkrement a bőröm, de brutálul. Ennek 4 éve. :-(
2013. aug. 25. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 3 év után hagytam abba a tabletta szedését. Utána 2 hónapig nem jött meg. Kb 5 hónap után lett megint normális a ciklusom.
2013. aug. 25. 20:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már előre félek, mik fognak nálam jelentkezni, de remélem a nagyon durva eseteket elkerülöm.
2013. aug. 25. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig, melyiket szedted? Én most tettem le a yasminellet, érdekelnének a tapasztalatok! Köszi előre is :)
2014. ápr. 22. 14:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Kb. másfél évig szedtem, Dienillet, az első két hónapban normális időpontban jött meg, aztán volt egy össze-visszaság 40 nap meg ilyenek,most már azért jó ideje beállt 31-32 napra. :) Egy pár kg(5-7kg) rámjött a szedés alatt, de már sikerült leadni. :)
2014. ápr. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!