Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dianille fogamzáságtló. Befolyásolja-e a későbbi gyerekvállalást?
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, van-e itt olyan, aki ilyen fajta tabit szedett, és később, ez megnehezítette a teherbe esését, mikor már gyereket szeretett volna?
Akit érdekel itt a sztorim is : mindig problémám volt a menstruációmmal, rendszertelenül jön, iszonyatosan fájdalmas és ömlik belőlem a vér. A nőgyógyász szerint ez amiatt van mert kicsi cisztáim vannak a petefészkeimen, és a tabletta ezt helyrehozza. Na most tisztában vagyok vele, h a tabi mesterséges mensest hoz létre és a természetes peteérést leállítja, de a doki állítása szerint, nem tesz bennem kárt....a ciszta miatt valószínűleg így is úgy is szükségem lesz kezelésre majd a gyerekválallaáshoz....és ennek állítólag a tabi nem növeli az esélyét. sőt...vélemények? higgyek a dokinak? elég durva dolgokat olvastam a foggátlókról neten...de azért ő csak egy szakember....
A ciszta általában betokosodott petesejtet jelent,amelyet v kipukkasztanak mesterségesen,vagy maguktól kipukkadnak...Elvileg nem kellemes érzés...
Én is sok mindent olvastam már a neten,azt is, hogy aki cisztás, annak nem ajánlott fog.gátlót szednie.
Van a PCOS nevű betegség,ami azt jelenti, hogy policisztás ovárium..rá lehet keresni a neten,vannak ultrahang fotók is,amik megdöbbentőek.
Szerintem ha cisztád van,nyugodtan elmehetnél egy inzulinvizsgálatra,illetve cukorterhelésre, és nem ártana egy ultrahang, hogy tényleg vannak-e cisztáid,amik láthatóak....
A fog.gátló leállítja a peteérést, és úgy rendszerezi a vérzést, hogy 28 naponként vérzéssel távozik a felesleges méhnyálkahártya,mint rendes menstruációkor.
Akinek nem rendszeres még lehet makk egészséges és ha kifejlettek a szervei,akkor simán összejöhet a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!