Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősségi fogamzásgátló befolyásolja a későbbi gyerekvállalást?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy életemben kétszer előfordult,hogy kellett ilyen tablettát bevennem pedig védekeztem. Ez már olyan három éve volt, már akkor nagyon megbántam,de nem áltam úgy se anyagilag se lelkileg, hogy beválaljak egy gyereket. Nekem egyszer sem volt semmi mellékhatása egyszer sem megjött és kész. viszont én azóta nem merek fogamzásgátlót sem szedni, mert félek hogy talán emiatt nem lehet gyerekem Járok nőgyógyászoz ő azt mondja egészséges vagyok a menzeszem is normális, de ez a rögesztmémmé kezd válni, mert nemsokára kezdenénk próbálkozni a gyerekkel a férjemmel és ő azt mondja, ha nem fog összejönni biztos erre fogom fogni. Olyan rossz így lenni tiszta ideges vagyok emiatt.2013. dec. 17. 19:14
1/3 viktorvarga válasza:
ugyláccik szereted a káreszt,nemlesz gond ott...
2/3 anonim válasza:
Nem befolyásolja. Kétszer kapott a szervezeted egy nagyobb adag hormont, de ezeknek max 3-4 hónapig lehet valamilyen hatásuk. Gondolj bele, a fogamzásgátló tabletta hatása is elmúlik, ha nem szeded. A sürgősségiben is ilyen hormon van, csak nagyobb mennyiségben, de mint mondtam, ennek is csak néhány hetes mellékhatása lehet esetleg. Ennyire hosszú távra nem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a másodiknak az első bunkónak meg annyit, hogy aki most a férjem vele volt ez, de akkor nem akartunk felelőtlenül bevállalni egy gyereket azért döntöttünk a sűrgösségi mellett
2013. dec. 17. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!