Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan ti folytattatok a tablettat?
Én folytattam, ugyanis jó hatással volt rám (7 nap helyett 3-4 napig vérzek a tabletta szedése mellett, valamint a nagyon brutál hasgörcs és rosszullét is elmúlt). Azóta van új kapcsolatom, egyelőre még óvszert is használunk, mivel még nem érzem annyira komolynak a dolgot.
20L
Mit-kit szakítottál?
Fájdalom-tablettára gondolsz ??
Ha nincs rá szükséged, akkor ne használd tovább. Viszont nem értem, ha van pasim, akkor szedem, ha nincs nem szedem?
A #2-es válaszoló és én is nem a fogamzás megakadályozása miatt szedjük, mert nem szeretnénk nem kívánt terhességet(arra van más védekezési mód is), hanem, mert problémánk van a menzesz alatt, ezért én inkább GYÓGYSZERként tekintek rá és nem, mint fogamzásgátló tablettára.
Tehát, ha neked nincs rá szükséged, és nem görcsölsz iszonyatosan és nem vérzel, mint a nem tudom mi, akkor ne szedd...
Ok, kössz a kioktatást. Gondolom minden nő a fájdalmak miatt szedi, nem is a fogamzásgátlás miatt.
Bár szrt nem tudsz rólam, azért köszi a hangnemet. Neked is hasonlókat kívánok a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!