Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tablettát vettem be (Escapelle), majd egy hétre rá elkezdtem fogamzásgátlót szedni, azóta hatalmas és kemény a hasam, állandóan feszül, pedig egyébként vékony vagyok és még soha nem volt ilyen velem. A nagy hormontartalom lehet az oka?

Figyelt kérdés
Volt már valaki hasonló helyzetben? Nem vagyok terhes, pár napja jött meg.
2014. ápr. 1. 23:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A doki nem mondott semmit, amikor a fogamzásgátlót irattad? Mármint arra, hogy egy héttel előtte eseményutániztál.

Így lehet egymás után szedni az eseményutánit meg a fogamzásgátlót?

2014. ápr. 2. 00:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit,ezért nem is gondoltam hogy baj lehet belőle. Ráadásul ezt a fogamzásgátlót szedtem már régebben is,semmi bajom nem volt tőle. Szóval emiatt gondolom,hogy az esemény utáni a ludas. :(
2014. ápr. 2. 00:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Terhes vagy.
2014. ápr. 2. 00:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Az eseményutáni tabletta hónapokra felborítja a szervezteted. Nem szabad utána hosszú ideig semmilyen kémiai fogamzásgátlót használni. Tudott egyáltalán az orvosod arról, hogy ilyen hamar kezdesz fogamzásgátlót szedni?
2014. ápr. 2. 00:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Most nagy valoszinuseggel elintezted, hogy soha tobbe ne ess teherbe.
2014. ápr. 2. 11:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Miért? Mert bevettem egy eseményutánit vagy mert fogamzásgátlót szedek?...

Amúgy igen,tud róla.Ma visszamentem hozzá,azt mondta,napok alatt kiürül a gyógyszer éy szerinte nem ettől van.

2014. ápr. 2. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Az esemeny utani HONAPOKRA felboritja a szervezetedet. Valts orvost surgosen!

Es azert, mert nem szabad igy egymas utani szedni oket.

2014. ápr. 3. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Na, tudod már mi lesz a kicsi neve?
2014. ápr. 10. 02:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Persze. Pláne hogy csináltattam hasi ultrahangot is és csodák csodájára tényleg nem vagyok terhes :) de amúgy persze,készültem nevekkel :))
2014. ápr. 10. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
^^
2014. ápr. 11. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!