Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol és hogyan, mi a teendö ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan, mi a teendö ha terhes vagy de nem akkarod megtartan?

Figyelt kérdés

Az én problémám az,hogy teherbe estem fogamzás gátló és óvszer használata ellenére.Én ezt nem értem.de már 2 hete ,hpgy nem jött meg a menszesz.....és attól tartok terhes vagyok.Én nem akarom megtartani.2éve vagyunk együtt a párommal.De félek,hogy ezzel a problémmával egyedül maradok.20 éves vagyok és még nem vagyok kész az anyaságra,hisz még tanulok érettségiért,már van egy szakmám...de tanulnom kell...és dolgozni szeretnék....illetve fösuliba is menni akarok mert divattervező akarok lenni.Nagy álmaim és céljaim vannak.S sajnálom a kicsit azaz a (gyereket)de én jobb életet szeretnék neki,azt,hogy mindene meglegyen és boldog családi körülmények között nöjön fel.És a mostani élet körülményem nem a felegvár.....

Kérem azokat a tapasztalt lányokat,hölgyeket,hogy segítsennek,hogy hogyan zajlik ez??hova menjek elöször...miaz a családsegítö szolg.?és milyen bizottság elött kell,hogy beszéljek,hogy miért akarom elvetteni a gyereket???S mennyibe kerül az abortusz?A BUNKOK KIMÉLJENEK!a többiekenek elöre is köszönöm a válaszokat.EGY 20 ÉVES LÁNY.

2009. dec. 19. 13:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
szija!! én is fogamzásgátló szedek plusz óvszert használunk! amint olvastam, nagyon megijdetem:S kérlek majd írdmeg h terhes vagy e? amúgy sztem csak a tabletta mellékhatása h nem jött meg!:)
2009. dec. 20. 16:10
 22/30 anonim ***** válasza:
fogamzásgátló szedése mellett ingyenes az abortusz
2009. dec. 20. 18:26
 23/30 A kérdező kommentje:
ez igaz?még akoris is ha az elsö7 tabiszedése közben volt szex?
2009. dec. 24. 11:27
 24/30 anonim ***** válasza:
biztos már h terhes vagy??
2009. dec. 24. 11:51
 25/30 anonim ***** válasza:
sztem igen, mert elvileg ha a menses első napjától szeded akkor rögtön véd, szal ha így volt akkor tuti ingyenes:) biztos h terhes vagy? ha igen/nem gondolkodtál rajta h megtartod? az abortusznak nagyon sok következménye lehet:S hány éves vagy? bocsi nem akartalak kioktatni, csak leírtam a véleményemet! sok sikert akárhogy is döntesz!
2009. dec. 25. 11:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem tudom te milyen tabit szedsz, ami már rögtön véd, Ez az egyik, a másik: azt sem tudom, azt hol hallottad, hogy tabi mellett ingyenes az abortusz? Ennyi erővel óvszer mellett is így kellene lennie, nem a te hibád, ha kiszakad, nem? Egyébként csak GYES-en lévőknek, nagy családosnak és nemi erőszak áldozatának ingyenes az abortusz!
2009. dec. 26. 20:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadónak: Nagyon sok tabletta véd az első szemtől, ilyen például a Meliane is.
2009. dec. 26. 21:18
 28/30 anonim ***** válasza:

ha az van a fogamzásgátló tájékoztatóján, hogy 7 tabletta után véd és te előbb szeretkeztél akkor a te hibád.

ha első szemtől véd akkor bizony orvosi igazolással jogosult lehetsz az ingyenes abortuszra.

az óvszer kiszakadása pedig mindenkinek saját hibája, ugyanis akkor szakad, ha rosszul helyezed fel és levegő megy be alá.

2009. dec. 29. 08:54
 29/30 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy akkor szakad ki kedves utolsó. Sajnos van hibás is, és az akkor is kiszakad, ha profi óvszerhasználók használják, mindenre figyelnek, és leellenőrzik közben. Ennyi. Ne írj hülyeségeket, jó?:)
2010. jan. 3. 18:36
 30/30 A kérdező kommentje:

Sziaztok gyerekek!Na vettem tesztet,nem vagyok terhes.3 tesztet is vettem és mind azt mutatja.....de van egy kis bi-bi az,hogy még mindig nem jött meg,ezen a héten kell,hogy megjöjjön.....most pénteken megyek orvoshoz és majd meglátjuk mi lesz.....nem értem mi folyik velem de reménykedem ,hogy nincs baj......

20 L

2010. jan. 7. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!