Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan, mi a teendö ha terhes vagy de nem akkarod
megtartan?
Figyelt kérdés
Az én problémám az,hogy teherbe estem fogamzás gátló és óvszer használata ellenére.Én ezt nem értem.de már 2 hete ,hpgy nem jött meg a menszesz.....és attól tartok terhes vagyok.Én nem akarom megtartani.2éve vagyunk együtt a párommal.De félek,hogy ezzel a problémmával egyedül maradok.20 éves vagyok és még nem vagyok kész az anyaságra,hisz még tanulok érettségiért,már van egy szakmám...de tanulnom kell...és dolgozni szeretnék....illetve fösuliba is menni akarok mert divattervező akarok lenni.Nagy álmaim és céljaim vannak.S sajnálom a kicsit azaz a (gyereket)de én jobb életet szeretnék neki,azt,hogy mindene meglegyen és boldog családi körülmények között nöjön fel.És a mostani élet körülményem nem a felegvár.....
Kérem azokat a tapasztalt lányokat,hölgyeket,hogy segítsennek,hogy hogyan zajlik ez??hova menjek elöször...miaz a családsegítö szolg.?és milyen bizottság elött kell,hogy beszéljek,hogy miért akarom elvetteni a gyereket???S mennyibe kerül az abortusz?A BUNKOK KIMÉLJENEK!a többiekenek elöre is köszönöm a válaszokat.EGY 20 ÉVES LÁNY.
Először is vegyél egy terhességi tesztet,bizonyosodj meg róla!Aztán irány a nőgyógyász,az elmondja hogy mi a teendő!
2009. dec. 19. 13:17
2/30 anonim válasza:
u.i:azt hiszem "felénk"30000 Ft
2009. dec. 19. 13:17
3/30 A kérdező kommentje:
ÉN NYÍREGYHÁZÁRA AKAROM ELVETTENI.KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE:-(
2009. dec. 19. 13:23
4/30 anonim válasza:
nemtudom hogy felétek hogy vannak nyitva a boltok,de minél előbb vedd meg tényleg azt a terhességi tesztet!!!Nagyon rossz ránézni a tesztre nekem is majd kiugrott a szívem,de lehet hogy nincs semmi baj csak késik!Elvégre védekeztetek!!
2009. dec. 19. 13:29
5/30 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj először. Ha pozitív, menj a nőgyógyászhoz, ő fogja igazolni a terhességet. Utána a helyi családvédelmihez kell elmenni. Ott beszélgettek egy kicsit, megpróbál meggyőzni, hogy ne vetesd el, aztán kapsz 1 hét gondolkodási időt. Visszamész, megkapod a csekket (30 ezer)és a jegyzőkönyvet. Bizottság elé nem kell menni. A csekket befizeted, ezután kérsz a dokitól időpontot az abortuszra. Mivel még nem szültél ez eléggé kellemetlen lesz. Első reggel felhelyeznek egy méhszájtágító pálcikát és másnap elvégzik a műtétet. Nagyjából ennyi. Én szorítok, hogy ne legyél terhes. Mostanában olyan sok mindenkinek késett a környezetemben. Nekem is legutóbb 5 napot.
2009. dec. 19. 13:30
6/30 A kérdező kommentje:
KÖSZI,HOGY BIZTATOK DE NEKEM A HÉT VÉGÉN LESZ 2HETE HOGY NEM JÖTT MEG:-(HÉTFÖN VESZEK TESZTET..ÉS MEGLÁTJUK..Én érzem,hogy az vagyok hisz feszül a mellem,és egyáltalán nem eszem semmit már 2hete...a nögyógyászhoz azért nem akarok menni a helybelihez,mert egy nem kivánatos ápolónö van ott akit ismerek:-( tehát nyíregyre megyek.akkor ez a dolog kb. eltarthat 2-3 hétig?
2009. dec. 19. 13:40
7/30 A kérdező kommentje:
és ha 2 ünnep között elmegyek akkoris csak januárban végzik el a mütétet?
Olyan nincs,hogy elmondom a dokinak,hogy egy nap alatt végezze el?????és nem kell családsegítöhöz mennem???:-(
2009. dec. 19. 13:42
8/30 anonim válasza:
Hát igazából nemtudom...De szerintem egyenlőre ne gondolj a legrosszabra,persze jobb félni mint megijedni.
2009. dec. 19. 13:44
9/30 anonim válasza:
Nem tudom, fogadnak-e máshol. Szerintem oda kell menned, ahová tartozol. Ha a dokitól egyenesen a családvédelmihez mész, az ugye 1 hét mire a csekket megkapod. onnantól már csak azon múlik, hogy az időpontot a műtétre mikorra kapod. Egyékén úgy 2 hetes lehetsz most. 12. hétig végeznek megszakítást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!