Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van értelme másikra váltani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme másikra váltani?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A legújabb Stodette nevű fog.gátlót szedem majdnem egy éve, azóta több mellékhatását is tapasztaltam. Elég sűrűn van égő, viszkető érzésem és ritkán vágyakozom a szex után..Ez kb. 180 fokos fordulat, gyógyszer előtt imádtam a szexet. Szeretjük egymást, tudom, hogy ezért nem szakítana, de természetesen rosszul esik neki, mikor elutasítom.

Van értelme másik gyógyszerre váltani? Vagy esetlegesen valószínű, hogy azzal is ugyanezeket a tüneteket produkálom?

Sajnos az óvszer kilőve mert az is irritált.

Hüvelygyűrűre is gondoltam csak hát anyagi vonzata is van a dolognak.

Hozzátenném, mikor először kiírattam a gyógyszert, a nőgyógyászom levette a szűrésre a mintát, de minden egyéb más vizsgálat nélkül döntött a stodette kiírása mellett. Nem kéne figyelembe vennie más dolgokat is mielőtt kiír egy gyógyszert?

Mit javasoltok így látatlanba?

2009. dec. 18. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Pesszárium spermaölő zselével. Nőgyógyász írja fel méretvétel után. Se te nem érzed aktus közben, se a párod. A hatákonysága megeegyezik a gumiéval. Nem hormonális, így a libidódat nem csökkenti a bányabéka s.egge alá.
2009. dec. 18. 10:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Az orvos semmilyen vizsgálatból nem tud arra következtetni, hogy nekem milyen nemkívánt mellékhatások fognak jelentkezni, akármilyen körültekintően jár el. A rizikófaktorokat tudja csak ellenőrizni, de azok az egészségügyi kockázatokra (pl trombózisveszély, májproblémák)vonatkoznak, mellékhatásokra nem. Nincs neki kristálygömbje, amibe ha belenéz, látja, hogy milyen hatással lesz pl. a libidódra, hangulatodra, érted.

A különbőző gyógyszerek különböző hormonokat tartalmaznak, így a gyógyszercsere természetesen megoldást jelenthet. Persze a következő bogyó, amit felír, megintcsak próba-szerencse lesz. Ő azalapján tud mérlegelni, hogy a hozzájaró nők milyen visszajelzéseket adnak a gyógyszerükről. Ez alapján egy olyan fog felírni, amiről nem, vagy kevés olyan tapasztalata van, hogy okoz olyan problémákat.

2009. dec. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!