Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme másikra váltani?
Sziasztok. A legújabb Stodette nevű fog.gátlót szedem majdnem egy éve, azóta több mellékhatását is tapasztaltam. Elég sűrűn van égő, viszkető érzésem és ritkán vágyakozom a szex után..Ez kb. 180 fokos fordulat, gyógyszer előtt imádtam a szexet. Szeretjük egymást, tudom, hogy ezért nem szakítana, de természetesen rosszul esik neki, mikor elutasítom.
Van értelme másik gyógyszerre váltani? Vagy esetlegesen valószínű, hogy azzal is ugyanezeket a tüneteket produkálom?
Sajnos az óvszer kilőve mert az is irritált.
Hüvelygyűrűre is gondoltam csak hát anyagi vonzata is van a dolognak.
Hozzátenném, mikor először kiírattam a gyógyszert, a nőgyógyászom levette a szűrésre a mintát, de minden egyéb más vizsgálat nélkül döntött a stodette kiírása mellett. Nem kéne figyelembe vennie más dolgokat is mielőtt kiír egy gyógyszert?
Mit javasoltok így látatlanba?
Az orvos semmilyen vizsgálatból nem tud arra következtetni, hogy nekem milyen nemkívánt mellékhatások fognak jelentkezni, akármilyen körültekintően jár el. A rizikófaktorokat tudja csak ellenőrizni, de azok az egészségügyi kockázatokra (pl trombózisveszély, májproblémák)vonatkoznak, mellékhatásokra nem. Nincs neki kristálygömbje, amibe ha belenéz, látja, hogy milyen hatással lesz pl. a libidódra, hangulatodra, érted.
A különbőző gyógyszerek különböző hormonokat tartalmaznak, így a gyógyszercsere természetesen megoldást jelenthet. Persze a következő bogyó, amit felír, megintcsak próba-szerencse lesz. Ő azalapján tud mérlegelni, hogy a hozzájaró nők milyen visszajelzéseket adnak a gyógyszerükről. Ez alapján egy olyan fog felírni, amiről nem, vagy kevés olyan tapasztalata van, hogy okoz olyan problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!