Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj ha nem várjuk ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj ha nem várjuk ki a 7napot?

Figyelt kérdés
Már 4hónapja szedem a Lindynette20-at. Hétfőn és kedden gyógyszerbevétel után másfél órával hasmenésem volt. Ilyenkor ugye 1hétig gumival kellene védekezni. Lett már valakinek problémája belőle, hogy nem várta ki a hét napot csak 2-3-at? Várom a válaszokat, véleményeket, tapasztalatokat! köszönöm! 17/L
2009. dec. 17. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Elméletben lehet baj belőle, nem éri meg kockáztatni, annyira nem drága az óvszer (ha pedig valamelyikőtök allergiás, még mindig sok módja van az örömszerzésnek, nekünk mindig feldobta a kapcsolatunkat). Én Diane35-öt szedek (elsődlegesen bőrproblémákra, mielőtt valaki belekötne), eddig kb. 3 alkalommal volt ilyen, és szerencsére megtehettem, hogy kockáztatok, és csak megszakítással (bár pocsék dolog) óvszer helyett sem lettem terhes. Más viszont 12 óra csúszástól is úgymarad, szóval kockázatnak kockázat, plusz két nap is egymás után hasmenésed volt...
2009. dec. 17. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen felelősségteljesen gondolkozol, hogy tabiztok mert te már nagylány vagy és nem használtok gumit, akkor legyen már annyi eszed is, hogy kivárod azt az időszakot! Nem mondom, hogy 0, de meg van az esély a terhességre!
2009. dec. 17. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
17 évesen ugye még nem szeretnél babát? És gondolom idegeskedni sincs kedved. Le van írva érthetően és normálisan h 7 nap!!!nem véletlenül írtak oda annyit. De ha te nem bírod ki annyi ideig akkor hajrá :D felelőtlenség.
2009. dec. 17. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nos, ha leírták, hogy 7 nap, akkor az nem díszítőelem, hanem azért van leírva, mert különben LEHET BAJ, értem? Hogy mennyi az esély a babára, az jó kérdés... Hogy mennyi az esély, h végigizgulsz egy hónapot, mire megint megjön? 100%. Ha van kedved idegeskedni, akkor hajrá!
2009. dec. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!