Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném eltolni 1 héttel a tablettamentes 7napot! Hogy csináljam?
kezd el szedni a következő 21 tablettás levelet...
én egy csomószor eltoltam..akár 1-2 hónapra is..
A levél utolsó pár szemével a legveszélyesebb játszani teherbeesés szempontjából...
amúgy meg: Ne tarts a nyaraláskor szünetet, hanem kezdd el szedni a következő levéllel, és ha az elfogyott, akkor tarts szünetet. Közti vérzés ilyenkor előfordulhat.
17:34
Tovább szedni lehet, ezt nem mondtam, hogy nem
Csak lehagyni az utolsó hétből tilos, erre írtam, hogy veszélyes az utolsó hét bogyóival játszani. Ugyanis az utolsó 7 szem a felelős azért, hogy rendesen védjen a tabletta a 7 napos szünetben.
Hát a nőgyógyász mást mond,pont tegnap voltam nála,mert én 4 nappal szeretném eltolni és megkérdeztem hogy kell. Az utolsó 7 nappal lehet játszani, vagy nem veszem be az utolsó 4-et(esetemben a 4 napos eltolás) és akkor hamarabb jön meg,vagy tovább szedem 4-el.Amúgy a továbbszedést fogom alkalmazni,az jobban tetszik,nem zavar be úgy szerintem.De azt nem mondta,hogy az utolsó 7 szem lenne a felelős a védettségért a szünetben,mert akkor már semmilyen pete nincs,ami megérhetne.Volt amikor elfelejtettem bevenni az utolsó 2 szemet,arra is azt kérdezte rögtön,hogy mikor volt és mondtam,hogy az utolsó és csak legyintett,hoyg az már nem számít.Egyfázisút szedek,mind egyforma szinű.
Na mindegy.
Komolyan néhány nőgyógyászon én is meglepődök...a tablettád betegtájékoztatóját nem olvastad? A 4 szemmel kevesebbet szedsz olyan, mintha elfelejtenéd beszedni az utolsó négy szemet...ha nem élsz nemi életet végülis mindegy, de ha igen akkor még a terhességet is bekockáztatod. Az utolsó hét tablettái "intézik el" hogy védjen a hét napos szünetben a gyógyszer, ha lemarad az utolsó 4 szem megindulhat a spontán peteérés és simán terhes lehetsz.
Apu nődoki, most meséltem neki, amit írtál hogy simán le lehet hgyni az utsó négy szemet...hát szegény majdnem dobott egy hátast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!