Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most várjuk ki az 1 hónapot?
Barátnőm beteg volt a héten,és egyszer kihányta a gyógyszerét kb 1 órával miután bevette.Bevett helyette másikat.. augusztus elején(4.,5.-én) kéne megjönnie a menstruáciojának de már ma megjött.A nőgyógyásza nem vette fel a telefont,igy a gyógyszertárba kérdezték meg mi a teendő.Azt mondta hogy ez normális mert az antibiotikum meg az hogy kihányta csökkentette a gyógyszer hatását és innentől számolja a 7 napos szünetet és utána kezdjen uj levelet..ÉS 1 HÓNAPIG ÓVSZERREL VÉDEKEZZÜNK.
ezt nem értem..a betegtájékoztatóba is azt irják hogy 1 hétig kell máshogy védekezni ha kihányja..
Öreg, beteg a csajod, és téged csak a d*gás érdekel.
Szüneteltesd már kicsit a témát könyörgöm....
Ha arra a "darab cetlire" nem a valóságot írná a gyártó, úgy megbasznák őket, hogy 3 generációra visszamenőleg nyögnék a pert meg a büntetést.
van ismerősöm a gyógyszeriparban, úgyhogy TUDOM.
1 hét mellévédekezés elég.
de, be kell venni egy másikat, csak így hamarabb fog megjönni a mensi. Ez általában a legtöbb fog.gátlónál így van..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!