Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom előző barátnőit nem ejtette teherbe megszakításos módszerrel, akkor nálam se nagy az esély?
Azt mondta azelőtt soha nem védekezett, mindig kivette mielőtt elélvezett. Velem eddig gumival csinálta, de most úgy alakult, hogy nem volt nálunk, szóval most mi is így csináltuk. Én nagyonnagyon félek, de ha felhozom neki csak mérges, hogy miért nem értem meg hogy eddig sem volt baj előző barátnőivel, több évig, akkor nálam miért lenne...
Légyszi nyugtassatok meg hogy tényleg nem lesz baj :( tudom hogy felelőtlenek voltunk, de már nem tudom visszafordítani.
Már bocs, de ez nem hozzáállás kérdése, hanem a tudatlanságé!!! Olvastál valahol valamit és azt ténynek veszed? Vagy esetleg veszed a fáradságot és rendesen utánanézel miről is szól egy vizsgálat vagy kutatási munka? A gyógyszerkutatás és fejlesztés során tudod mennyi alannyal és mintával dolgoznak? Hát nem ennyivel......
A "19" hozzászólónak írom, hogy igen mérnök vagyok...környezetvédelmi szakmérnök ....ja és nem a piacon vettem!!! Laborokban nem feltétlen biológusok dolgoznak....azt hiszem ezt nem kell elmagyaráznom. Ami fontos, hogy a mérést végző személy tisztában legyen az adott méréshez szükséges módszertannal, hogy előírásszerűen kezelje a mintát és végezze a vizsgálatot.
Jártam már laborban,dolgoztam is....nem is egyben. Minden gépesített, a mérés-kiértékelés teljesen automatizált....a mintavételt, a minta előkészítését viszont még mindig emberek végzik és itt is lehet ám hibázni!!!
Nem azt vitatom,hogy teherbe lehet esni megszakításos módszer esetén...hanem azt próbáltam elemezni, hogy ennek mi lehet az oka.
Kedves Henkó Zoltán! Elég legyen már!
Ha ennyire izgat a téma, válts szakmát! Légy kutató!
De addig ne akarj már okosabb lenni azoknál, akik évek óta a témát kutatják! Nem vall túl nagy intelligenciára ez a minden lében kanál stílus.
Drága Névtelen "Szakértő"!!!
Ahelyett, hogy érvelnél inkább minősítesz...azt hiszem ehhez nem kell többet hozzáfűznöm!
Minek érveljek, amikor nem akarlak meggyőzni?
Inkább érvelj te!
Szerinted hogy jött össze a fiam, amikor vélekedésed szerint ez nem lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!