Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátom előző barátnőit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom előző barátnőit nem ejtette teherbe megszakításos módszerrel, akkor nálam se nagy az esély?

Figyelt kérdés

Azt mondta azelőtt soha nem védekezett, mindig kivette mielőtt elélvezett. Velem eddig gumival csinálta, de most úgy alakult, hogy nem volt nálunk, szóval most mi is így csináltuk. Én nagyonnagyon félek, de ha felhozom neki csak mérges, hogy miért nem értem meg hogy eddig sem volt baj előző barátnőivel, több évig, akkor nálam miért lenne...

Légyszi nyugtassatok meg hogy tényleg nem lesz baj :( tudom hogy felelőtlenek voltunk, de már nem tudom visszafordítani.

2014. márc. 25. 23:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Attól, hogy mást nem ejtett teherbe attól neked még besikerülhet. A nők között is van termékenyebb és kevésbé termékeny, van, akinek azonnal összejön a gyerek, valakinek meg évekig kell küzdeni érte. Simán lehet, hogy eddig kevésbé termékeny barátnői voltak, te meg éppen termékenyebb vagy.

2. Ha eddig minden partnerével óvszer nélkül szexelt, jó eséllyel minimum egy HPV-t összeszedett már. Szóval nem csak a terhességtől tartanék a helyedben.

3. Miért nem vettél be esemény utánit, ha ennyire parázol?

4. Miért jársz egy olyan önző p.ccsel, aki le sem szarja, hogy veled mi van, a lényeg, hogy neki jó legyen?

2014. márc. 26. 09:51
 12/25 anonim ***** válasza:
de. te attól lehetsz terhes
2014. márc. 26. 14:24
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Összejött egy jó kis feminista klub :)

Szóval felelőtlen kis p.cs a srác ezerrel....akkor nem csinálta volna Veled az elején gumival!!

Sok Nő esküszik az óvszerre és dobálják itt a Pearl indexes táblázatot...amivel több probléma is van. Nem laboratóriumi kísérlet volt, nem felügyelet alatt zajlott, és nem reprodukálható ellenőrzött mérési eredményen alapul!! Másrészt nem ellenőrizhető a partnerek kiléte, mivel Nők megkérdezése alapján publikálták!!!.....ez itt a legnagyobb hiba az egészben!!!

Azt tudják, hogy volt a faszin óvszer, de azt nem hogy elment-e bennük vagy előtte félórával még maszturbált?!!!

A megszakításos módszer a férfiak önuralmán és fegyelmén múlik, és sajnos jó páran vissza is élnek vele rendesen.

17 éve nem használtam óvszert és nem ejtettem teherbe senkit...és nem vagyok meddő mert most pedig szeretnék teherbe ejteni valakit csak sajnos még nem jött össze!!!

36F

2014. márc. 26. 15:14
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"és nem vagyok meddő mert most pedig szeretnék teherbe ejteni valakit csak sajnos még nem jött össze!!!"

Majd ha összejött, csak akkor jelentheted ki, hogy nem vagy meddő.

A "statisztikádból" annyi már bizonyos, hogy se te, se az eddigi partnereid nem voltak túl termékenyek.

Nekem már összejött. Megszakításból. Olyan sikeresből, hogy el se mentem később se, mert megzavartak minket. És fix, hogy az az alkalom volt a nyerő.

S mielőtt azzal jönnél: biztos, hogy az én gyerekem. ;)

2014. márc. 26. 15:51
 15/25 anonim ***** válasza:

Tudod azért van a mikroszkóp, hogy meg lehet nézni a kis bestiákat hogy mennyire mozgékonyak és meg lehet nézni hányan is vannak egy ml-ben és majdnem 100 milliós értéket produkáltam....szóval elméletileg rendben van a dolog!!!

Hozzáteszem hogy nem vagyunk már fiatalok a párommal...

2014. márc. 26. 16:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Gondolom egyszer szeretkeztetek azon a héten és mindig önmegtartóztató életet éltél....de mindig vannak kivételek!!

Nekem is van olyan haverom, aki viccesen közölte velem, hogy ha elment akkor várnak egy kicsit, megmossa majd 1 óra múlva új felvonásba kezdenek....és még neki sincs gyereke?!

Az apró részletekbe van az ördög elásva!!!

2014. márc. 26. 16:08
 17/25 anonim ***** válasza:

Az egész hónapban csak akkor. :) Az okát nem kötöm az orrodra.

Önmegtartóztatás? Ühüm, az is megvolt. Se aznap, se előző nap nem volt alkalmam.

De ez egyébként nem számít, mert nem csak akkor tartalmazhat életképes spermiumot az előváladék. Ajánlom figyelmedbe, amit korábban linkelt valaki: [link]

Sok sikert a próbálkozáshoz!

Egyébként STD vizsgálaton voltatok már? Mert ám 17 évnyi gumi nélküli barmulással rengeteg fertőzést átadhattál, ami lappangó állapotban is súlyos problémákat okozhat. Mondjuk petevezető-elzáródást.

2014. márc. 26. 16:43
 18/25 anonim ***** válasza:
36%

gen olvastam a cikket és finoman szólva gyenge munka!!! Nem reprodukálható teszt, igazából semminek nem felel meg csak megkértek 28 férfit hogy vegyen magától mintát amikor éppen kedve van. Ez szart sem ér, de mindegy. Hozzá teszem, hogy nem csak a spermaszám számít hanem az életképességük is mert ügye mozogniuk kéne, de erre már nem tér ki a teszt!!!

A mért spermaszámot felszorozták annyival hogy egységes Ml kifejezhető értéket kapjanak...ne vicceljünk már...az előváladék max nyomokban tartalmaz spermát és levettek 0,1ml és felszorozzák...elvenném a diplomáját aki ezt közölte de mindegy!!

Az elején leírja hogy a reagens amit használnak 1ml minta kell 10 millió alatti spermaszám alatt nem megbízható eredményt produkál...vicces az egész.

De a lényeg 27 férfiból van 3db adat ami értékelhető (10m fölötti)...vagyis szinte semmi. Az egyik alany mért egyszer 20 milliót utána meg 0-1 millió között ez mérési vagy mintavételezési hiba...minimum meg kéne ismételni!!! Még egy apróság...1 mérés nem mérés...ez az első dolog amit tanítanak mérnököknek, kutatóknak és aki egy minta/alany alapján következtetéseket von le az meggondolatlan!!

Sajnos mérnök vagyok...tudom, hogy milyen egy tisztességes jegyzőkönyv vagy tanulmány és ezeket a szemeteket közlik a neten....sajnos!!!

2014. márc. 26. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Mérnök?

De se nem biológus, se nem orvos, se nem statisztikus.

Egyébként halkan súgom, hogy a nihm-re csak olyan tanulmány kerülhet fel, ami ellenőrzött módszertanon alapuló kísérletet taglal. Szóval: psszt!

Gyere vissza, ha összehoztátok azt a kölköt!

Nekem elég bizonyíték az, akiért épp a bébiszittelő nagymamához indulok, most hogy lejárt az ügyeletem. Bye! ;)

2014. márc. 26. 17:30
 20/25 anonim ***** válasza:

te lehetsz termékenyebb, mint az eddigi barátnői (lehet, azok voltak meddők - annyi esély van erre, mint hogy te nem leszel terhes)

hülye kifogás, hogy eddig nem volt baj...

attól még most lehet...neked legyen eszed

ha ehhez ilyen a hozzáállása, akkor másban...csak hülye libák dőlnek be ennek a dumának

2014. márc. 26. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!