Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szeretik a fiúk az óvszert?
Azért nem szeretjük, mert nem sokmindent lehet benne érezni.
Nem azt mondom, hogy sha sem kell fel venni...
Mert aki alkalmizik, az azért védekezzen a betegségek ellen.
De egy állandó kapcsolatban elég a bogyó is.
Már leírtak mindent. Nyilván alkalmi szexnél jó, sőt kell is, mert felelőtlenség nélküle, de ha a két fél egészséges és tartós kapcsolatban vannak, akkor nem megoldás. Azonkívül annyira azért nem is biztonságos, mert ha mondjuk a lány nem elég nedves, vagy picit durvul a srác, vagy csak rosszul van felhelyezve, akkor kiszakadhat. Aztán jöhetnek a GYIK-re írni, hogy "lehetek terhes?".
Ha a lány/nő egészségi állapota engedi, akkor tartós kapcsolatban egyértelműen fogamzásgátló. Így mindkét félnek jobb, biztonságosabb.
Az első pár alkalommal szerintem még lehet gumival.
Ha már több ideje van együtt a pár és a nő egészsége is megengedi, akkor lehet fogamzásgátlóval.
Érzésre nyilván elsőre is jobb nélküle.
De azért elsőre is védekezni kéne...
Előző #8-as vagyok, tényleg azért nem szeretjük az óvszert, mert nem lehet benne érezni, ahogy péniszünk hozzáér a női hüvely falához. A lányoknál ez nem gond, nekik elég az is, ha van bennük valami, de előbb-utóbb nekik is jobb érzés lesz érezni párjuk igazi "húsinjekcióját" mindenféle takarás nélkül. Ehhez a részhez nem értek, férfi vagyok, ezt csak ti tudjátok.:D
Másik eset az, amikor a gumi annyira szoros, hogy elszorítja a véráramlást a dákóba, ezért elpuhul, lelankad és veszélyes így kufircolni, mivel a gumi így lecsúszhat és benne maradhat a lányban. Ilyen viszont ritka.
Azért a felelőtlen fogamzásgátlószedés se jó dolog, ahogy az is elitélendő, ha a másik rá akarja erőltetni vagy nem veszi figyelembe párja egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!