Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik az óvszert?
Kedves 1. válaszadó!
Nem vagy te egy kicsit kabd be a f*szom???
Ez egy tök normális kérdés, te meg itt bazdmegolsz! Gondolom egy frigid kis liba, esetleg egy szexképtelen debil pasi.
És szted a kérdező mit tett????nem épp megkérdezte amire kíváncsi volt????
Jobb lett volna a világnak, ha folt maradsz a lepedőn....
Azért nem szeretik, mert:
-másabb érzés a síkos gumi mint a nedves punci
-ha elszakad akkor gáz van
-orgazmus után nem lehet csak úgy elnyúlni a másik
mellett hanem egyből ki kell venni, le kell húzni, stb
-egy tartós kapcsolat esetében állandóan gumizni sokkal drágább mint a gyógyszer
-van olyan (nő is!!) aki allergiás rá, viszket tőle
-illúzióromboló vacakolni vele, hogy "várj, még húzzuk fel", szarakodni a csomagolással
Remélem segítettem.
a legtöbb pasi önző... már bocsánat.
a nők véreznek havonta
a nők szenvednek a vérzés előtt 1 héttel (aki szerencsés, az nem, aki kevésbé szerencsés, az mégtöbbet)
a nőknek szar, ha teherbe esnek, és el kell vetetni, vagy meg kell szülni annak ellenére, hogy nem volt betervezve, és ezzel elcseszik az életüket, ha fiatalok
némely nőnek egész életében nincsen orgazmusa
és még ők szedjenek tablettát is, és féljenek, hogy jó időbe vette e be...
a nőktől elvárt, hogy mindenhol szőrtelenek legyenek...
a pasik meg a péniszméretükkel vannak elfoglalva. nem vagyok feminista, van párom, nagyon szeretem, de szerintem ennyit igazán elviselhetne egy pasi is, hogy óvszer...
köszöntem a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!