Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ideális a fogamzásgátló tabletta használata?
17 vagyok, de egy ideje már élek nemi életet a barátommal. Gondoltam a tabletta használatára, mert az óvszer eléggé drága így ha minden hétre kell, csak azt nem tudom hogy ebben a korban korai vagy még várjon?
Előre is köszönöm :)
Aztan imadkozhatsz, hogy gyereked legyen kedves utolso. Fejletlen mehnek, szerveknek az, hogy leallitod, nagyon karos.
Nagyon nagy esellyel meddo lettel...
Egek, 2-es!
És mikor jött meg, talán 8 évesen, hogy már felírták 12 éves korodban?
Egyébként: minimum 3 évnyi BEÁLLT menzesz és az kell, hogy a méhed teljesen kifejlett legyen. Ez az egészségügyi feltétele.
Plusz az, hogy ne legyen semmi ellenjavallat. Pl. a családi anamnézis ne tartalmazzon olyan betegséget, ami miatt ne lehetne szedni (érrendszeri betegségek, trombózis, visszeresség, vesebetegség, pajzsmirigyproblémák, májbetegség...).
Nem javasolt szedni, ha túlsúlyos vagy, vagy dohányzol.
Az sem árt, ha biztos vagy a párkapcsolatodban, nem mostanában jöttetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!