Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló szedésének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló szedésének hányadik napjától leszek védett?

Figyelt kérdés
Most fognék neki szedni, és azt szeretném tudni,hogy a szedéstől hányadik nap leszek védett és védekezés nélkül lehetünk együtt a párommal teljes biztonságban?
2014. márc. 23. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudjuk, hogy milyen gyógyszert fogsz szedni, így nem tudunk pontos választ adni. De ha kibontod a tabletta dobozát, akkor abban lesz egy nagyobbacska papírdarab, teleírva nem túl nagy méretű betűkből álló, értelmes magyar nyelvű szöveggel. Ezt betegtájékoztatónak hívják, és azt a célt szolgálja, hogy az ilyen és hasonló kérdésekre választ kapjanak belőle az emberek.
2014. márc. 23. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:
tri-regol fogamzásgátló.
2014. márc. 23. 13:06
 3/3 Edna9 válasza:

Olvasd el a betegtájékoztatót,azon rajta van. Én Symiciát szedek,és azon az volt,hogy ha a menstruáció első napján kezdem el szedni,akkor azonnal véd. Én inkább így is vártam valamivel több,mint egy hetet.

De ez a Symicia,olvasd el a tied :)

2014. márc. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!